Valentin19 Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 (editat) Salutare ! Am o problema cu o masina de spălat artic AFD7000. S-au băgat la spălat rufele și din cauza uneori bănuți și alte chestii a început sa arunce apa pe la pompa de evacuare . Am scos filtrul acela am curățat dar din păcate s a rupt ca era prea fixat din cauza banutiilor de 50 de bani . Și tatăl meu a pus așa filtru înapoi și au dar drumul la masina de spălat crezând ca merge și așa . Am fost și am cumpărat alt capac (filtru de evacuare) . Pana sa îl cumpăr se bloca programul la minutul 08 , indiferent de ce program selectai. Toate bune și frumoase am pus filtrul înapoi pe care l am cumpărat . Apoi a băgat la spălat iar și când sa se termine a început iar sa sara de la minutu 02 la 18 . Apoi a băgat iar la spălat și a început de la minutu 90 , s a oprit la min 38 . Și cică ar fi curs iar apa Pe la filtru . as dorii sa încerc o resetare de programe și sper daca sa îl mai strâng puțin mai tare sa fie ok . L am strâns doar la mâna nu am folosit nimic . atasez poza cu filtru . https://ibb.co/kXvnCgD Editat Februarie 18, 2021 de Valentin19 Modificare model masina . Link spre comentariu
validae Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Cred că maşina are cel puţin vreo 5-6 ani nu-i aşa ? Problema saltului de programe nu se va rezolva doar cu o resetare.Acolo pot fi condensatori de filtraj cu ESR mărit din cauza uzurii, asta de obicei ,,zăpăceşte,, controllerul.Dar pot fi şi microcontacte de pe panou care au oxid de la condens şi la fel pot afecta funcţionarea.Dacă nu aveţi pregătire tehnică şi experienţă cu depanarea, luaţi legătura cu un depanator specializat, ei au de obicei plăci de rezervă şi determină rapid cauza defectului. Link spre comentariu
Valentin19 Postat Februarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2021 (editat) Da, cam 7 ani are . Va mulțumesc frumos pentru răspuns și pentru ajutor . Mai întâi sa încerc sa resetez poate ,poate . pentru resetare este nevoie sa țin apăsat pe butonul on/Off 5 sec ? pana acum nu au fost probleme deloc . Doar de când cu filtrul acela . ps: am verificat filtrul iar . I am dat o spălare repede și apoi am verificat daca pierde apa pe la filtrul dar totul este ok . încerc mâine o spălare cu rufe și revin cu un raspuns. Editat Februarie 18, 2021 de Valentin19 Modificare răspuns . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum