informer Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Doresc sa cumpar pt. o persoana in varsta un aparat de radio capabil sa receptioneze in conditii bune postul de radio Antena Satelor, in banda de UL (AM), 153kHz. Deoarece il asculta in principal atunci cand lucreaza la gradina, trebuie sa poata fi alimentat (si) la baterii... de care or fi, ma descurc sa adaptez ceva. Nu se poate receptiona postul in alte benzi in locatia respectiva, am incercat. Nu vreau ceva de colectie, nu ma intereseaza decat sa receptioneze bine in UL, restul benzilor pot fi "defecte". Am primit de la persoana in cauza cele 2 radiouri de mai jos, sa-l repar pe cel mic (nu merge in UL) si sa folosesc piese daca-i nevoie din cel mare ... as vrea sa evit asta. Daca se doreste, pot trimite aceste radiouri la schimb.. sau io stiu?... am ceva microcontrolere p-aci... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Cred ca am un Cosmos. Nu-i de colectie, sa-l gasesc si sa vad daca mai merge. Functioneaza la retea sau cu 4 baterii R6. Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Am un Panasonic cu boxe detașabile, dar are numai una, are unde lungi, prinde perfect antena satelor, are și caseta, funcțional, la rețea și la baterii, parca la 9v. Daca exista interes, fac poze mâine, l-aș da la schimb pentru cele două, Radu. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Din cele spuse, cred ca un Milcov ar fi fost bun. Nu e mare, nu e mic. Are difuzor mare în raport cu altele de buzunar, și autonomia pe baterii e imbatabila. Link spre comentariu
informer Postat Februarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2021 Va multumesc... interes exista ca altfel n-as fi postat ... as vrea sa-mi spuneti si la ce pret va ganditi, conteaza si asta. Daca pot sa folosesc si cele 2 radiouri primite, cu atat mai bine. Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 Acum 12 ore, legionaru a spus: Am un Panasonic cu boxe detașabile, dar are numai una, are unde lungi, prinde perfect antena satelor, are și caseta, funcțional, la rețea și la baterii, parca la 9v. Daca exista interes, fac poze mâine, l-aș da la schimb pentru cele două, Radu. https://i.postimg.cc/vHzMxMQH/IMG-20210219-113027-382.jpg Link spre comentariu
informer Postat Februarie 19, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2021 Daca l-ati testat si receptioneaza Antena Satelor pe UL e OK pt mine... restul nu conteaza. Scrieti-mi va rog pe privat cum doriti sa procedam mai departe. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 (editat) Olimpic 402, se zice ca are sensibilitate foarte buna. Functioneaza cu baterie de 9V dar poti sa-l a limentezi din doi acumulatori litiu. Am unul scos la vanzare. Link spre aparatul meu: Editat Februarie 21, 2021 de Ovidanie Link spre comentariu
informer Postat Februarie 21, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2021 Acum 7 ore, Ovidanie a spus: Olimpic 402, se zice ca are sensibilitate foarte buna. Functioneaza cu baterie de 9V dar poti sa-l a limentezi din doi acumulatori litiu. Am unul scos la vanzare. V-as ruga sa verificati daca receptioneaza postul Antena Satelor, pe UL la capatul benzii, 153kHz - nu mi-e prea clara limita de jos a benzii receptionate, din imagine. Daca e in regula il cumpar si pe asta (mai primesc unul de la un coleg de forum). Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Scuze. Acum vad ca nu are unde lungi. Coverage MW, SW1 (5,9 - 7,4 MHz), SW2 (9,45 - 12,1 MHz). Link spre comentariu
SKGXG Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Salut! Am da trebuie sa-l caut. Voi incerca! Link spre comentariu
informer Postat Februarie 23, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Inainte sa-l cautati spuneti va rog la ce pret v-ati gandit. Multumesc. Link spre comentariu
informer Postat Februarie 24, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Momentan astept sa ajunga un aparat cu Posta Romana. Dupa ce ajunge am sa ma hotarasc daca mai cumpar sau ma opresc. Link spre comentariu
SKGXG Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 (editat) Iar eu inainte sa va cer un pret,trebuie sa vad ce gasesc, ca sa stiu pe ce! Aveam GLORIA, ALBATROS, MAMAIA etc. Din ce localitate sunteti? Asta ar fi bun? Editat Februarie 24, 2021 de SKGXG Link spre comentariu
Postări Recomandate