Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar aparat radio pt. UL (AM)

informer

Postări Recomandate

Doresc sa cumpar pt. o persoana in varsta un aparat de radio capabil sa receptioneze in conditii bune postul de radio Antena Satelor, in banda de UL (AM), 153kHz.

Deoarece il asculta in principal atunci cand lucreaza la gradina, trebuie sa poata fi alimentat (si) la baterii... de care or fi, ma descurc sa adaptez ceva.

Nu se poate receptiona postul in alte benzi in locatia respectiva, am incercat.

Nu vreau ceva de colectie, nu ma intereseaza decat sa receptioneze bine in UL, restul benzilor pot fi "defecte".

Am primit de la persoana in cauza cele 2 radiouri de mai jos, sa-l repar pe cel mic (nu merge in UL) si sa folosesc piese daca-i nevoie din cel mare :)... as vrea sa evit asta. :)

Daca se doreste, pot trimite aceste radiouri la schimb.. sau io stiu?... am ceva microcontrolere p-aci... :)

Screenshot from 2021-02-18 22-12-02.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• informer

8

• SKGXG

3

• Ovidanie

2

• legionaru

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am un Panasonic cu boxe detașabile, dar are numai una, are unde lungi, prinde perfect antena satelor, are și caseta, funcțional, la rețea și la baterii, parca la 9v.

Daca exista interes, fac poze mâine, l-aș da la schimb pentru cele două, Radu.

Link spre comentariu

Va multumesc... interes exista ca altfel n-as fi postat :) ... as vrea sa-mi spuneti si la ce pret va ganditi, conteaza si asta.
Daca pot sa folosesc si cele 2 radiouri primite, cu atat mai bine.

Link spre comentariu

Olimpic 402, se zice ca are sensibilitate foarte buna. Functioneaza cu baterie de 9V dar poti sa-l a limentezi din doi acumulatori litiu. Am unul scos la vanzare.

image;s=1000x700

Link spre aparatul meu:

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu
Acum 7 ore, Ovidanie a spus:

Olimpic 402, se zice ca are sensibilitate foarte buna. Functioneaza cu baterie de 9V dar poti sa-l a limentezi din doi acumulatori litiu. Am unul scos la vanzare.

V-as ruga sa verificati daca receptioneaza postul Antena Satelor, pe UL la capatul benzii, 153kHz - nu mi-e prea clara limita de jos a benzii receptionate, din imagine.

Daca e in regula il cumpar si pe asta (mai primesc unul de la un coleg de forum).

Link spre comentariu

Iar eu inainte sa va cer un pret,trebuie sa vad ce gasesc, ca sa stiu pe ce! Aveam GLORIA, ALBATROS, MAMAIA etc. Din ce localitate sunteti?

Asta ar fi bun?

Editat de SKGXG
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări