Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinte cu HP-18W

Jimmy

Postări Recomandate

incintele din imagine le-am terminat cam acu o luna si le-am folosit cu succes la majoratu meu :d

pozele sunt facute cu telefonu, din lipsa de altceva. o sa fac o sedinta foto cu ele cand pun mana pe o camera buna.

in faza de constructie:

Posted Image

incintele terminate:

Posted Image

difuzoarele si manerele le-am prins cu suruburi normale M4 si cu piulite dinastea:

Posted Image

linku cu proiectu: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... f52eb3b426

difuzoarele folosite sunt P.Audio HP-18W iar materialu e MDF de 18mm

placile le-am lipit cu aracet gros si le-am incheiat cu dibluri de lemn de 6mm si holz-suruburi de 70mm lungime

la imbinari am pus pe interior un sir de silicon

am pus burete cofrat pe laterale, fund, partea de sus si ranforsarile orizontale ca material fonoabsorbant

in final, multumesc in special lui Moro si lui Mircea pt k m-au suportat si mi-au raspuns la intrebari :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

4

• Mircea Bartic

1

• Mihai Cimpoeru

1

• alex_serv57

1

Ce sateliti ai ?

asta-i problema, n-am sateliti pt suburile astea. ma gandeam la ceva cu HP-12T + PHT 404. cred ca s-ar potrivi, dar o sa mai sap pe forum...la chef am mai avut 2 incinte Grundig 1500a Hi-Fi de 50W si 2 incinte cu difuri coaxiale RCF de 12" si s-a auzit bine dupa urechea mea si a invitatilor :P
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator grizzlee

SalutAs vrea sa te intreb cam cat te-au costat boxele cu tot , ca ma bate si pe mine gandul sa imi construiesc un subwoofer din asta.Am tot studiat piata si pana la urma o sa cumpar ori un hp-18w ori un sal PA 50100,desi cred ca tot la un hp-18w o sa raman. Nu as vrea sa investesc mai mult de 500 ron si difuzorul ma costa cam 330 ron,de aceea intreb dc are rost sa ma apuc.mersi

Link spre comentariu

pai...cred ca te poti incadra in 500 lei cu o incinta daca cauti materiale mai ieftine si daca faci tu debitareadifuzoru o fost 350 leiMDFu pt o incinta ar fi cam 100 leidebitarea pentru amandoua incinte a fost 40 leiun maner a fost 15 leivopseaua neagra si diluantu au fost in jur de 25 lei pt amandoua incinte diblurile, suruburile, piulitele si holzsuruburile nu cred ca depasesc 15 lei pentru o incinta, io le-am avut pe acas un conector a fost 7 leiburetele cofrat pentru o incinta e 40 de leichitu a fost 5 leitotal ~ 580 lei pentru o incinta

Link spre comentariu
Vizitator grizzlee

ok,mersi fain.Cutia am sa o construiesc eu ca e mai ieftin si zic eu si mai bine facut.Trebuie sa vad pe unde gasesc burete din ala ,ca nu am prea vazut pe niciunde.salut

Link spre comentariu

daca esti din timisoara, burete cofrat gasesti la magazinul de prezentare Spumotim, de pe linia tramvaiului 4, dar nu e neaparat necesar sa pui burete cofrat. poti folosi si alte materiale fonoabsorbante.spor la treaba :)

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Va salut . Credeti ca incintele din imagine ar da randament si pe dif . SAL pa 50100 ?Detin 2 astfel de difuzoare si nu gasesc documentatiile necesare pentru a realiza incintele corespunzatoare .va doresc o zi buna .P.S. : Frumoasa lucrare !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări