Jimmy Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 incintele din imagine le-am terminat cam acu o luna si le-am folosit cu succes la majoratu meu pozele sunt facute cu telefonu, din lipsa de altceva. o sa fac o sedinta foto cu ele cand pun mana pe o camera buna. in faza de constructie: incintele terminate: difuzoarele si manerele le-am prins cu suruburi normale M4 si cu piulite dinastea: linku cu proiectu: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... f52eb3b426 difuzoarele folosite sunt P.Audio HP-18W iar materialu e MDF de 18mm placile le-am lipit cu aracet gros si le-am incheiat cu dibluri de lemn de 6mm si holz-suruburi de 70mm lungime la imbinari am pus pe interior un sir de silicon am pus burete cofrat pe laterale, fund, partea de sus si ranforsarile orizontale ca material fonoabsorbant in final, multumesc in special lui Moro si lui Mircea pt k m-au suportat si mi-au raspuns la intrebari Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 ma bucur ca ti-au iesit bine :partyman: sa le folosesti sanatos multa vreme de acum incolo Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Arata super !!Ce sateliti ai ? Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Ce sateliti ai ?asta-i problema, n-am sateliti pt suburile astea. ma gandeam la ceva cu HP-12T + PHT 404. cred ca s-ar potrivi, dar o sa mai sap pe forum...la chef am mai avut 2 incinte Grundig 1500a Hi-Fi de 50W si 2 incinte cu difuri coaxiale RCF de 12" si s-a auzit bine dupa urechea mea si a invitatilor :P Link spre comentariu
Vizitator grizzlee Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 SalutAs vrea sa te intreb cam cat te-au costat boxele cu tot , ca ma bate si pe mine gandul sa imi construiesc un subwoofer din asta.Am tot studiat piata si pana la urma o sa cumpar ori un hp-18w ori un sal PA 50100,desi cred ca tot la un hp-18w o sa raman. Nu as vrea sa investesc mai mult de 500 ron si difuzorul ma costa cam 330 ron,de aceea intreb dc are rost sa ma apuc.mersi Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2007 pai...cred ca te poti incadra in 500 lei cu o incinta daca cauti materiale mai ieftine si daca faci tu debitareadifuzoru o fost 350 leiMDFu pt o incinta ar fi cam 100 leidebitarea pentru amandoua incinte a fost 40 leiun maner a fost 15 leivopseaua neagra si diluantu au fost in jur de 25 lei pt amandoua incinte diblurile, suruburile, piulitele si holzsuruburile nu cred ca depasesc 15 lei pentru o incinta, io le-am avut pe acas un conector a fost 7 leiburetele cofrat pentru o incinta e 40 de leichitu a fost 5 leitotal ~ 580 lei pentru o incinta Link spre comentariu
Vizitator grizzlee Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 ok,mersi fain.Cutia am sa o construiesc eu ca e mai ieftin si zic eu si mai bine facut.Trebuie sa vad pe unde gasesc burete din ala ,ca nu am prea vazut pe niciunde.salut Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2007 daca esti din timisoara, burete cofrat gasesti la magazinul de prezentare Spumotim, de pe linia tramvaiului 4, dar nu e neaparat necesar sa pui burete cofrat. poti folosi si alte materiale fonoabsorbante.spor la treaba Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Va salut . Credeti ca incintele din imagine ar da randament si pe dif . SAL pa 50100 ?Detin 2 astfel de difuzoare si nu gasesc documentatiile necesare pentru a realiza incintele corespunzatoare .va doresc o zi buna .P.S. : Frumoasa lucrare ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum