Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor DC 220V-50W

em2006

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• em2006

5

• flomar60

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am un ansamblu complet(functional!)-suport motor + reductor + motor de la o masina de paine.....din pacate motorul este la 100W/220V c.a. si bobina auxiliara + condensator pentru start....reductorul este cu roti dintate si curele canelate....daca va face trebuință,spuneți....

Link spre comentariu

Ar fi util sa stiu exact tipul masinii dela care provine ansamblul. Mai am o masina de paine FARBERWARE FT-700 primita din USA luna trecuta, care e la 120V-60Hz. Am convins-o sa lucreze la reteaua noastra, dar s-ar simti mai bine cu un motor la 50Hz. Motorul masinii e cel din poza atasata.

017.thumb.JPG.69662d36216bfdfbd68478b4b8a05d78.JPG

Editat de em2006
ad poze
Link spre comentariu

Up.

Model: RD-ZD-25F Voltage rating: 220 VDC Current rating: 0.23 A Power: 50 W Motor diameter: 63 mm Motor length: 105 mm Shaft diameter: Ф7 mm with jam 14 mm Shaft length: 20 mm Wiring: 2-way cable Motor mounting: 3 x openings M3 mm Body material: metal Application: used in bakeries and oven

motor rd-zd.JPG

x.jpg

Editat de em2006
Link spre comentariu

Se vede putin si condensatorul. Dupa cum sunt montate, pare a fi o masina Clatronic, sau Sunbeam, sau AFK.
Posibil sa se potriveasca motorul pe pozitia celui de 120V, trebuie sa verific. Si pinionul pe ax.

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări