Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De unde aveti internet si ce viteza aveti

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• modoran

4

• doru3160

3

• BRANCA

2

• Radiotelegrafist

2

Top autori în acest subiect

Întrebam pt ca eu nu prea mai folosesc sarma, iar pe Wi-Fi am valori mai mici. Când am vorbit cu băieții de la cablu și ei ziceau ca doar pe sarma poți obține maxim din ce dau ei. Dar pt ce am eu nevoie, îmi e suficient ce-mi da digi. Am plecat de la Romtelecom după multe înjurături, și de prin 94 am contract cu digi. Am de la ei pachet complet. Cablu TV varianta full, net, telefonie fixa și mobila doua numere. Le dau 120 lei pe luna. Nu am motive sa migrez, deși mai am sim și orange și Vodafone. Singurul lucru care ma nemulțumește la ei e relația cu publicul. Noroc ca nu prea am nevoie de asemenea serviciu. 

Link spre comentariu

La apartament am de la UPC, cel mai mic abonament net (29 lei) si cel mai mic pachet de programe TV, total 50 lei.

10953675218.png

La tara am doar net, tot de la UPC, tot 29 lei. Furnizorul zice ca e fibra optica dar in ambele locatii mie-mi intra in casa cablu coaxial. Furnizorul ofera abonamente de pana la 1000 Mbps.

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu

La tara am RDS, fibra optica, abonament Gigabite, 12.5 lei (la oferta). Daca ma leg cu cablu la router, ajung pe la 8-900 Mbps. Routerul e la etaj, de la el am plecat cu cablu (vreo 45m) pana la un  router la parter, de unde ma leg wireles cu mai multe echipamente. In momentul asta am sub 100Mbps la laptop. Totusi ma descurc cu un film pe Netflix fara probleme.

Pana la RDS am avut un router de la Orange, viteza 300Mbps, dar semnalul cam prost. 45 de lei pe luna. Vreo 2 ani mi-am facut treaba cu el. Nu mai stiu ce viteza aveam la laptopul de la parter, conectivitatea televizorului lasa de dorit (era cam la marginea razei de actiune, nu aveam al doilea router instalat).

Link spre comentariu

Am 3 abonamente net + TV, 2 la digi si unul la upc, vreo 200 lei total, toate merg bine, nu prea ma intereseaza viteza ca folosesc wi-fi si multe extendere cu pierderile inerente dar e suficient. 

Mi-au facut oferte cu 1Gb dar pentru asa viteza ar trebui sa renunt la wifi si sa fac paienjenis de cabluri, de asemenea nu orice calculator poate lucra cu aceste viteze, pe vremuri aveam nevoie de viteza ca luam filme de pe torente, de cand am vazut ca fimele au 20-80gb am renuntat.

Intr-adevar suntem in top in lume la viteza de internet dar nu avem si educatia necesara, juma de populatie nu foloseste netul, din jumatea care foloseste - doar facebook, tiktok si fake news, te crucesti cand vezi cati dau ok la orice apare pe ecran, n-au idee ce sunt alea word si excel samd. Vezi la coada la posta oameni sa plteasca taxa de buletin cand se poate prin sms sau online...

Dar publictatea online creste odata cu viteza netului asa ca multe pagini nu se vor incarca mai repede.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări