Radiotelegrafist Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Va salut domnilor colegi si buna seara,eu pana acum 3 luni aveam maxim 6mb de la telecom si plateam 45 lei pe luna pana am bagat de la digi si platesc 25 lei si acum am in jur de 300mb. Chiar acum, Radiotelegrafist a spus: Va salut domnilor colegi si buna seara,eu pana acum 3 luni aveam maxim 6mb de la telecom si plateam 45 lei pe luna pana am bagat de la digi si platesc 25 lei si acum am in jur de 300mb. Bineinteles prin fibra optica. Link spre comentariu
woodyteo Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Din ”86 și până în ianuarie 2021 am fost client fidel Telecom începând de la telefon fix, televiziune, internet, telefon mobil. În ultimul timp ajunsese-m să dau pentru un pachet de TV prin satelit, internet fix ( 6 mb ) telefon fix și mobil toate varianta light aproape 120 lei de la 80 cât dădeam înainte. În ultimile luni tot adăugau câte 8-9 lei la abonament, plus că au scos din grilă mai multe programe TV, până au reușit să mă supere așa de tare de am reziliat contractul cu ei. Am rămas câteva luni fără internet până au finalizat rețeaua de fibră de la Orange, am ajuns să fac hotspot de pe mobil pentru PC la copii la școala online, dar am zis că nu mă mai întorc la ei . Acum am internet și TV prin fibră de la Orange , 1000 mb atât scrie pe contract, dar nu am verificat, vreau să spun că nu se compară, nu există termen de comparație. Link spre comentariu
Faker Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Am tv si internet de mai bine de 10 ani de la rcs. Programele toate, fara spurcaciuni iar internet parca 600 mb. Platesc in jur de 75 lei. Merge blana, singurele probleme mai apar dupa ceva furtuni sau cand se mai rup crengi peste fire. Multumit pana acum, vedem cand dau drumul la optic, ca deja au facut coloanele. In comuna vecina sint deja pe optic dar sint si probleme. Vedem ce o fi. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Tot pachetul îl am de ani de zile la RDS.Internet pe fibră optică.Impecabil. Poate aţi uitat dar RDS-ul a spart monopoalele multora.Incepând cu telefonia fixă şi cea mobilă.Ne jupuiau ăilalţi înainte de ei!Internetul băgat de ei era f rapid şi ieftin. Mai ţineţi minte tarifele la mobile? Să vedeţi tarife de internet şi telefon în Canada...Vă pică plombele!Iar internetul lor e,să-i zic,rudimentar faţă de al nostru. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 RDS FL 300 Probabil în Canada, pe lângă viteza internetului, au și alte preocupări mai importante precum infrastructura rutiera s.a.m.d. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Ştefan.În Canada s-a băgat internetul când noi nici nu ştiam ce-i ăla!Deci e vechi.Şi în Germania e mai slab ca la noi... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2021 (editat) Se spune ca românii au internetul cu cea mai mare viteza din Europa. Editat Februarie 18, 2021 de validae Europa e continent, nu coteţ...deci începe cu Majusculă Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 (editat) RCS & RDS, 25 de lei pe luna: Editat Februarie 18, 2021 de modoran Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Buna Unde naiba locuiesti"modoran"? Eu sunt la UPC si am net in zile aglomerate cu 1 mb/s. Trebuie sa ma mut urgent,mai ales ca abonamentul creste cu 2 sau 3 lei pe luna nejustificat.De la cca 50 lei acum am aproape 70 lei pe luna fara nici un pachet extra. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Intr-un sat, la 10km de municiupiul Buzau. Pretul de 25 lei pentru gigabit sau 17 lei pentru 300 mbps e valabil doar in mediul rural, in orase e pretul normal, 40 lei pentru abonamentul gigabit. Pret valabil doar pentru internet ( prin fibra optica, evident ). La UPC ( Vodafone de fapt ) e cablu coaxial ( nu exista oricum la mine in localitate ). Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Eu am de la fostul UPC(actualmente Vodafone) si platesc pentru internet - 300Mb- si pentru pachet TV standard 67 lei.... nu stiu daca e mult sau puțin dar net-ul nu se "înneacă" la mal iar din distribuitorul de semnal TV am 5 tv-uri alimentate... cu semnal satisfăcător la cele analogice si perfect la cele digitale.... Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 RCS & RDS, "la tara" ca si colegul @modoran, 25 ron net si 21 ron Tv, fibra optica pana in casa. Test viteza la ei pe site: test pe Speedtest: Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Viteza asta e măsurată la wi-fi sau la cablu din ruter? Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Pe cablu, pe wifi e destul de greu de obtinut vitezele astea. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 (editat) Acum 15 minute, doru3160 a spus: Viteza asta e măsurată la wi-fi sau la cablu din ruter? Acum 12 minute, modoran a spus: Pe cablu, pe wifi e destul de greu de obtinut vitezele astea. Da, pe cablu, am uitat sa specific asta. Intradevar, pe wifi viteze ceva mai mici, depinde de router si cat duce device-ul pe care faci testul. Editat Februarie 18, 2021 de GeoMar Link spre comentariu
Postări Recomandate