GRGGHN Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Salutare, am nevoie de o buc. transformator de retea provenit de la TV Romanesc Sport produs de Electronica, modelul 4C. TV-ul a fost produs cu 3 tipuri de transformator, nu ma intereseaza decat cel cu miezul din 4 bucati in forma literei C. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
QQme Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Din ce localitate sunteti? Link spre comentariu
GRGGHN Postat Februarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2021 Sunt din Bucuresti. Link spre comentariu
QQme Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 Eu sunt cam la 400Km Iasi,,nu stiu de ce s-a renuntat la afisarea localitatii de unde este membrul forumului,,daca nu gasiti mai aproape am 2 buc.trf. 4 C Link spre comentariu
GRGGHN Postat Februarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2021 Daca pretul este bun, nu mai conteaza distanta. Transmite-ti-mi care ar fi pretul/buc si daca sunteti dispus sa puneti la posta sau curier. Multumesc! Link spre comentariu
QQme Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 70 lei amandoua,+trs. Link spre comentariu
GRGGHN Postat Februarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2021 Aveti PM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum