Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Smart TV SAMSUNG MU6172 Software update

ANDRASONI LUCIAN

Postări Recomandate

Mai mult ca sigur ca, cautarea, se face doar din sm. Sunt patit. Cu unul construit doar pentru hotel. A trebuit sa-l invat pe proprietar cum sa faca. E drept ca nu are nevoie de asta decat o data, la instalare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ANDRASONI LUCIAN

12

• sergionel

5

• Alextv

5

• iuliantv

5

Acum 57 minute, iuliantv a spus:

daca tv.ul e dedicat hotel.nu cred ca se poate activa cautarea.cautarea se poate face doar din menu service.de ce nu ati postat exact modelul tv?

Meniul hotel l.am activat eu din greseala. Apoi nu am mai avut acces la menu service. Tv.ul este UE40MU6409U.Nu gasesc nimic de genul "local set"

Link spre comentariu

Ca sa gasesti Local Set (este setare ascunsa) trebuie telecomanda de service. Daca nu ai, poti face una din 2 diode de telecomanda. Folosesti fisierele wav postate in linckul oferit mai sus.

Link spre comentariu
Acum 8 minute, yokoono a spus:

Ca sa gasesti Local Set (este setare ascunsa) trebuie telecomanda de service. Daca nu ai, poti face una din 2 diode de telecomanda. Folosesti fisierele wav postate in linckul oferit mai sus.

Mama lui....:26 IMI DA DE MUNCA...

Link spre comentariu
Acum 6 ore, yokoono a spus:

.nu este ascunsa,doar nu o poti modifica.

in primul menu de service  ai option iar in option ai local set.

fa niste poze la sm sa vedem.

Link spre comentariu

La ku6072 este ascunsa, coplet, nu ca era dar nu putea fi modificata (culoare gri). Aparea ca si la asta paneuro si tara doar Italia. Am gasit setarea ascunsa si l-am trecut pe EU. Asa a aparut si Romania. Mergea si cu Italia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări