ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Vă salut! Putem găsi un soft pentru acest TV care nu "vede" telecomanda de smart(face doar comanda de ON/OFF), nu vede rețeaua pentru Netflix sau alte opțiuni de internet. Mulțumesc mult! Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Un factory reset? Link spre comentariu
Razvan Balc Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Acum 6 minute, ANDRASONI LUCIAN a spus: Vă salut! Putem găsi un soft pentru acest TV care nu "vede" telecomanda de smart(face doar comanda de ON/OFF), nu vede rețeaua pentru Netflix sau alte opțiuni de internet. Mulțumesc mult! Link spre comentariu
Razvan Balc Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Program + / - face? Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 Nu, doar comanda de ON/OFF... Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 Placa de baza a fost inlocuita (proveniență Germania) fiind complet defectă. Cu telecomanda Longer cu cod Samsung, merge, însă nu smart. Link spre comentariu
Razvan Balc Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Acum 8 minute, ANDRASONI LUCIAN a spus: Nu, doar comanda de ON/OFF... Trebuie invatata telec ...e smart telec? Subtire si mica? O poza cu telec...asa fac toate.. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 O să revin când vine clientul cu tv-ul și telecomanda.Mulțumesc! Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 Scuze, neavând tv-ul în atelier și din grabă am greșit modelul : Samsung UE40MU6172U Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 Am făcut update, a reușit,însă tot nu ”vede” telecomanda lui, la orice comandă afișează ”indisponibil”.Am încercat să-i fac ”PAIRING” (împerechere) telecomenzii, însă nu vrea nimic, apare în permanență ”indisponibil” După orice buton apăsat , ledul telecomenzii pâlpâie continuu timp de 1 min.Nu cred că este ok, nu? Știți cumva cum se intră în service mode? Cu tv-ul în St.By se apasă :INFO-MENU-MUTE-Power On (St.By) , nu merge deși ăsta e cam ”universal” pentru Samsung chiar dacă e smart.Mulțumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 poate placa montata e in hotel mode,sau e de pe un tv de spital.... postati codul placii,din tv Link spre comentariu
sergionel Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 (editat) telecomanda de service. nu toate placile suporta telec.smart sau folosesc alta telecomanda.am patit eu tot cu un Mu,am pus placa de Ku,totul perfect in afara de telec smart.i am dat omului si telec de Ku,nu a mers,spunea tot indisponibil.i am dat telec normala cu ir si cu smart pe ea si asa a ramas.as fi vrut sa intru in service sa vad poate exista vreo optiune despre telec smart ,neactivata,dar nu l a mai adus. Editat Februarie 18, 2021 de sergionel Link spre comentariu
lucadorin Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 La Samsung mai e și secvența de MS: power off mute 1 8 2 power on . Am întâlnit la un tv fabricat în Mexic! Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2021 Acum 9 ore, iuliantv a spus: poate placa montata e in hotel mode,sau e de pe un tv de spital.... postati codul placii,din tv Placa s-a schimbat cu : BN41-02568B BN94-12644G Pt. tv UE49MU6199U placa originală a fost BN41-02568B BN94-12430C Pt.tv UE40MU6172U Am mai încercat azi să intru în service fără succes.Voi încerca cu TELESERV01 (acum mi-am adus aminte că o am și pe aceasta) și o să vă comunic rezultatul. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2021 Cu TELESERV01, îmi afișează ”indisponibil”.Înainte am încercat să intru în service cu : power OFF-INFO-MENU-MUTE-power ON și alte variante de accesare service mode ,nu ”vrea” cu nici unul și nu am găsit nici manualul service pentru acest model de Samsung. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum