Vizitator Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Am si cateva dubluri daca sunt amatori de schimburi.... Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 D-le Dan....dvs sunteți un pensionar fericit!....Vă invidiez în cel mai pozitiv sens cu putință! Felicitări pentru colecție! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Acum 7 minute, flomar60 a spus: D-le Dan....dvs sunteți un pensionar fericit!....Vă invidiez în cel mai pozitiv sens cu putință! Felicitări pentru colecție! Va multumesc, dar mai am vreo 12 ani pana la pensie.... Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Atunci îmi cer scuze pentru un singur lucru-că v-am ”îmbătrânit”artificial! În rest -jos pălăria! Link spre comentariu
xaxa Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 frumos si ocupa loc putin! numai zahar? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Acum 8 ore, xaxa a spus: frumos si ocupa loc putin! numai zahar? Multumesc, da, poate o fi expirat...nu sunt curios sa incerc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 (editat) Ca sa nu mai deschid un topic, o parte mica din colectia de ...curatenie (si aici am multe dubluri daca sunt amatori de schimburi) Editat Martie 11, 2021 de fluffy37 Link spre comentariu
NEAGU GABRIEL Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Privind la colectia dv de dulciuri, m-am intors in copilarie pentru o secunda! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum