Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vortex led - 32ck600

cornel1962

Postări Recomandate

Va salut !...am primit acest tv cu lipsa imagine, in rest...totul este ok ( comenzi , sunet, se aprind ledurile...). Nu am facut prea multe verificari, am indepartat capacul din spate, doar sa vad codul de pe placa si astept confirmare din partea clientului, deoarece , la telefon mi-a zis ca nu se aprind ledurile !!! Are cineva un soft spi ptr.acest model ???

MB este :TP.S506.PB819

display : HV320WHB-N85

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

16

• iuliantv

9

• bobo

5

• Florinel TV

4

Top autori în acest subiect

eu as zice ca e din display,sa desfaceti rama displayului,sa luati ceva tensiuni de pe display,astea cand au bube de soft,fac restart,sau mor in stby,de ce sa va chinuiti sa rescrieti memoria inainte de masuratori de baza

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Azi am reusit sa rescriu memoria acestui tv, fara succes, defectul persista....!!! Tensiunile pe t-con le-am verificat, in principiu sunt prezente, nu stiu daca VGH si VGL sunt corecte (29,8v si respectiv -7,93v ). Este foarte posibil sa fie asa cum spune colegul Iuliantv, desi am intalnit cazuri cu acelasi defect si a fost rezolvat din soft. Daca aveti si alte pareri, sunt binevenite...!

Editat de cornel1962
Link spre comentariu
Acum 18 ore, bobo a spus:

Sa comunicati daca este bun.

Multumesc pentru soft, cred ca este ok...., se pare ca la mine este alta problema mai delicata !!!

Link spre comentariu

ok, hai sa-l incercam si pe acesta, am folosit un cip ok, deoarece cel din tv l-am putut citi, dar nu am reusit sa-i sterg datele din el. A dat eroare si pe postal si pe ch !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări