Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV VINCHI

Prună Vasilica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• iuliantv

1

• dan cod

1

• Prună Vasilica

1

Top autori în acest subiect

Altul.....ca să mai recuperaţi din pagubă, vindeţi placa de bază pe orice site de vânzări sau chiar pe forum.Tot luaţi 150-200 Lei pe ea.Mai puneţi 200-300 lei şi luaţi un Nei de 80cm de la Auchan sau de la Kaufland, când au ofertă la 400-450 LeiLei

Link spre comentariu

am eu un vecin care cca acum 20 ani a cumparat un tv alb negru de la mine,dupa vrea 6 luni ma intalnesc cu el si printre altele i-mi spune ca sa stricat tv-ul ca nu era bun,la banii care ii daduse nici nu m-am oferit sa-i spun sa-l aduca sa vad ce are,dupa ceva timp iar imi spune de tv,i-mi iau inima in dinti si il intreb,ce anume sa stricat,cum anume nu mai merge,raspunsul lui a fost demn de ,,minti luminate,,

,,a cazut de pe sifonier,,

omului nu-i puteai cere multe ,nu era pre luminat pentru vremurile alea,dar eu m-am tot stresat de necazul lui,si el sa-mi spuna,,a cazut de pe sifonier,,

ce asteptari puteti avea daca a cazut ?

sa rupt ceva in el,sa spart displayul.......

daca displayul nu se lumineaza si nu este spart,sa nu se vada cratere pe el,nu ca nu e spart la suprafata cum zic unii,postati localitatea dv,si poate cineva din zona cu timp liber,va invita la atelier

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Dacă pune o poză, ne luminăm şi noi.....uite o metodă:

Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload
Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,,
Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea.
Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi...

Link spre comentariu
Acum 21 ore, validae a spus:

Dacă pune o poză, ne luminăm şi noi.....uite o metodă:

Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload
Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,,
Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea.
Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi...

Acesta pagina pentru incarcat fotografia pe forum de aici https /imgur .com/ upload, trebue tradusa sa se inteleaga cum se procedeaza ,nu stim cu toti limba eglaza sau alte limbi .

Link spre comentariu

Dacă nu vă descurcaţi cu engleza, vă recomand să faceţi o poză clară cu display-ul şi să o deschideţi cu aplicaţia ,,Paint,, din Windows , fiindcă presupun că aveţi acest sistem de operare.După ce daţi click pe poza aflată pe desktop, selectaţi ,,deschide cu : ,, apoi din lista ce apare, selectaţi Paint.După aceea daţi click în colţul stânga-sus a aplicaţiei şi selectaţi ,,Salvează,,. Poza va trebui comprimată la o dimensiune sub 1Mb pentru a fi ataşată direct pe forum.Dacă nici aşa nu aţi înţeles cum, apelaţi la un puşti care ,,le are,, cu calculatoarele...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări