Prună Vasilica Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 A căzut cu ecranul peste un scaun și nu se mai vede nimic. Se aude , dar ecranul este negru Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Altul.....ca să mai recuperaţi din pagubă, vindeţi placa de bază pe orice site de vânzări sau chiar pe forum.Tot luaţi 150-200 Lei pe ea.Mai puneţi 200-300 lei şi luaţi un Nei de 80cm de la Auchan sau de la Kaufland, când au ofertă la 400-450 LeiLei Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 (editat) am eu un vecin care cca acum 20 ani a cumparat un tv alb negru de la mine,dupa vrea 6 luni ma intalnesc cu el si printre altele i-mi spune ca sa stricat tv-ul ca nu era bun,la banii care ii daduse nici nu m-am oferit sa-i spun sa-l aduca sa vad ce are,dupa ceva timp iar imi spune de tv,i-mi iau inima in dinti si il intreb,ce anume sa stricat,cum anume nu mai merge,raspunsul lui a fost demn de ,,minti luminate,, ,,a cazut de pe sifonier,, omului nu-i puteai cere multe ,nu era pre luminat pentru vremurile alea,dar eu m-am tot stresat de necazul lui,si el sa-mi spuna,,a cazut de pe sifonier,, ce asteptari puteti avea daca a cazut ? sa rupt ceva in el,sa spart displayul....... daca displayul nu se lumineaza si nu este spart,sa nu se vada cratere pe el,nu ca nu e spart la suprafata cum zic unii,postati localitatea dv,si poate cineva din zona cu timp liber,va invita la atelier Editat Februarie 16, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Acum 5 ore, Prună Vasilica a spus: A căzut cu ecranul peste un scaun și nu se mai vede nimic. Nici spărturi? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Dacă pune o poză, ne luminăm şi noi.....uite o metodă: Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,, Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea. Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi... Link spre comentariu
gigi56 Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Acum 21 ore, validae a spus: Dacă pune o poză, ne luminăm şi noi.....uite o metodă: Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,, Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea. Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi... Acesta pagina pentru incarcat fotografia pe forum de aici : https /imgur .com/ upload, trebue tradusa sa se inteleaga cum se procedeaza ,nu stim cu toti limba eglaza sau alte limbi . Link spre comentariu
validae Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Dacă nu vă descurcaţi cu engleza, vă recomand să faceţi o poză clară cu display-ul şi să o deschideţi cu aplicaţia ,,Paint,, din Windows , fiindcă presupun că aveţi acest sistem de operare.După ce daţi click pe poza aflată pe desktop, selectaţi ,,deschide cu : ,, apoi din lista ce apare, selectaţi Paint.După aceea daţi click în colţul stânga-sus a aplicaţiei şi selectaţi ,,Salvează,,. Poza va trebui comprimată la o dimensiune sub 1Mb pentru a fi ataşată direct pe forum.Dacă nici aşa nu aţi înţeles cum, apelaţi la un puşti care ,,le are,, cu calculatoarele... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum