Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curatare potentiometre

Stavarache.i

Postări Recomandate

Salut. Revin cu o noua postare, si sper ca nu se mai supara nimeni. :)  Am achizitionat de curand un amplificator(nu unul din  modelele pentru care ceream pareri pe postarile anterioare ce au fost inchise pe motiv sa nu sunt serioase sau facute la misto :P) am achizitionat un Yamaha AX900. Problema este ca doua dintre potentiometre imi joaca feste, si anume cel de bass, si cel de loudness. As vrea sa va intreb doar cu ce solutie trebuie sa le curat,sau daca merge sa remediez problema cu un spay de contact fara sa le mai demontez. Multumesc !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

• Stavarache.i

3

• Усилитель

2

• okean

1

Top autori în acest subiect

Acum 8 ore, dan cod a spus:

Eu folosesc KOntakt pr. Foarte bun. 

Ok. Ms. de raspuns. Le rezolv cu el fara sa le desfac? Am gasit unul cu verde la 60 ml. 3.99e. De acela verde vorbesti ? Vad ca si la vanzare scriu in descriere ca este pentru curatat potentiometre.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, dan cod a spus:

Da acela este. Nu le desfac. 

Multam frumos. Am sa comand unul de 300ml. ca este mult mai avantajos. Nici dublu ca pret, dar cantitate de 5 ori mai mare.

Link spre comentariu

Prin ultimele postari @derdoktor  specifica cateva nume de solutii  pt restaurat potentiometre si de una zicea ca e cel mai bun ,tine ani de zile.....am pierdut firul si nu mai stiu unde a fost postarea .Stie cineva ? vreau sa notez si sa fac rost .......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări