Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony kdl32ex700

electronix_2006

Postări Recomandate

Buna ziua.Am acest tv in service care se manifesta exact ca in acest videoclip , imagine solarizata.      https://www.youtube.com/watch?v=Ewdgnq_IRp0&t=32s .Am gasit service manual dar nu am gasit unde se poate modifica din service sa revin la normal culorile. .Am intanlit acest defect la samsung si stiu ca se modifica  LVDS_SET 0 SAU1.va multumesc si astept raspunsurile dv.Va doresc o zi buna in continuare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• electronix_2006

2

• bobo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 3 ore, electronix_2006 a spus:

Buna ziua.Am acest tv in service care se manifesta exact ca in acest videoclip , imagine solarizata.      https://www.youtube.com/watch?v=Ewdgnq_IRp0&t=32s .Am gasit service manual dar nu am gasit unde se poate modifica din service sa revin la normal culorile. .Am intanlit acest defect la samsung si stiu ca se modifica  LVDS_SET 0 SAU1.va multumesc si astept raspunsurile dv.Va doresc o zi buna in continuare.

ala e sony de ,,mehico,, mexic,are cu totul alt menu fata de cele europene,o spun din propie experienta,am avut sony mexican pe mana 

al dv are t.con de sharp deci nici vorba de circuitul mentionat de userul ,,bobo,,

pe t-con ai vre-o 2 memorii epprom,si una spi flash,e posibil ca acolo sa fie ceva

dar atentie  trebuie sa rescrii memoriile cu soft pentru acelasi model tv sau display,chiar daca e acelasi t.con dar de la alt model sau alta diagonala ai 99% chanse sa nu mai iese din stby,doar ledul frontal va da o eroare de catevaflashuri

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări