Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diverse

gogoo

Postări Recomandate

Salutare.Sunt nou pe aici,asa ca va rog nu va enervati sau sa ma penalizati .Deci am fost mai demult,vreo 7 luni la palatul copiilor la electronica si m-am plictisit,si n-am mai fost :d.Acum vreau sa invat electronica,sa fac montaje,chestii cu leduri,alarme etc si nu stiu de unde sa iau piesele necesare...si am cateva nedumeriri.:DDeci stau in bucuresti,prin vitan1-De unde pot lua piesele care imi trebuiesc la montaje(tranzistori,rezistori,leduri,diode etc ...)2-De unde iau placile acelea pentru montaj (alea cu Cu pe ele)3-Cum fac sa ramana doar circuitele care le fac eu.4-De unde iau acid azotic sau clorura fericaMs si astept raspuns.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gogoo

3

• Kytan666

2

• yo9hrb

2

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

1-De unde pot lua piesele care imi trebuiesc la montaje(tranzistori,rezistori,leduri,diode etc ...)2-De unde iau placile acelea pentru montaj (alea cu Cu pe ele)4-De unde iau acid azotic sau clorura ferica

veziaici unde sunt magazinele(pe maica domnului,in tei)

3-Cum fac sa ramana doar circuitele care le fac eu.

vezi aicisi aici-in loc de seringa cu smoala poti folosi un marker de cd-uri,cu varf subtiremai vezi si aicischeme simple:12
Link spre comentariu

Stau si ma intreb ce s-ar intampla daca intr-o buna zi nu ar mai exista net. Vom ajunge in epoca de piatra? Vezi ca exista si carti pe lumea asta. Unele sunt pentru incepatori in ale electronicii. Bafta!

Link spre comentariu

bine zis ... daca aveam net de cand am inceput cu electronica acu eram la NASA :supz: , prindeai o carete de electronica de pe la careva o citeai de 100 de ori si cu creionu si caietu incepeai sa faci pe xeroxu ....

Link spre comentariu

Fara flame, pls. Zise nenea moderatoru'Gogoo, oamenii astia de zisera de carti nu fac misto de tine. Pe net nu cred ca vei gasi informatii suficiente la nivel de incepatori. In schimb, gasesti pe la sectiunea de vanzari literatura cacalau. Poti cauta defuncta publicatie "Tehnium". Sau cartile pentru incepatori gen "HI-FI audio", "Un tranzistor, doua tranzistoare", "Electronica ajuta", "Montaje electronice pentru vacanta", si multe altele pe care nu mi le amintesc in secunda asta. Spre deosebire de vremurile ceausiste, acum sunt magazine de electronice unde gasesti cam tot ce vrei la preturi derizorii (ca sa-ti dau un exemplu, in '88, un amarat de BF214 era vreo 68 de lei, daca nu ma insel. Enorm).

Link spre comentariu

Pe langa magazinele de componente mai poti recupera aparatura electronica defecta la preturi modice.Asta te ajuta sa-ti dezvolti tehnica de lipit si dezlipit componentele, sa cunosti diferitele modele si tipuri de rezistente, condensatoare, diode,tranzistori, circuite integrate.O varianta mai ieftina este sa cauti cartile de electronica la biblioteca.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări