gogoo Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Salutare.Sunt nou pe aici,asa ca va rog nu va enervati sau sa ma penalizati .Deci am fost mai demult,vreo 7 luni la palatul copiilor la electronica si m-am plictisit,si n-am mai fost .Acum vreau sa invat electronica,sa fac montaje,chestii cu leduri,alarme etc si nu stiu de unde sa iau piesele necesare...si am cateva nedumeriri.:DDeci stau in bucuresti,prin vitan1-De unde pot lua piesele care imi trebuiesc la montaje(tranzistori,rezistori,leduri,diode etc ...)2-De unde iau placile acelea pentru montaj (alea cu Cu pe ele)3-Cum fac sa ramana doar circuitele care le fac eu.4-De unde iau acid azotic sau clorura fericaMs si astept raspuns. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 1-De unde pot lua piesele care imi trebuiesc la montaje(tranzistori,rezistori,leduri,diode etc ...)2-De unde iau placile acelea pentru montaj (alea cu Cu pe ele)4-De unde iau acid azotic sau clorura fericaveziaici unde sunt magazinele(pe maica domnului,in tei)3-Cum fac sa ramana doar circuitele care le fac eu.vezi aicisi aici-in loc de seringa cu smoala poti folosi un marker de cd-uri,cu varf subtiremai vezi si aicischeme simple:12 Link spre comentariu
gogoo Postat Octombrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2007 Inca ceva :DImi puteti da si mie un site cu simbolurile electronice ,dar in romana pentru ca nush chiar si denumirile pieselor va rog ^^ Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 Mutat la incepatori Link spre comentariu
Kytan666 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 in primul rand asa ceva cred ca iti va fi util si te va ajuta sa inveti codul culorilor Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Stau si ma intreb ce s-ar intampla daca intr-o buna zi nu ar mai exista net. Vom ajunge in epoca de piatra? Vezi ca exista si carti pe lumea asta. Unele sunt pentru incepatori in ale electronicii. Bafta! Link spre comentariu
Kytan666 Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 bine zis ... daca aveam net de cand am inceput cu electronica acu eram la NASA :supz: , prindeai o carete de electronica de pe la careva o citeai de 100 de ori si cu creionu si caietu incepeai sa faci pe xeroxu .... Link spre comentariu
gogoo Postat Octombrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2007 Multam. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 de ce faceti aiurea ? parca eu sunt ON :smt005 :smt005 :smt005 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 Fara flame, pls. Zise nenea moderatoru'Gogoo, oamenii astia de zisera de carti nu fac misto de tine. Pe net nu cred ca vei gasi informatii suficiente la nivel de incepatori. In schimb, gasesti pe la sectiunea de vanzari literatura cacalau. Poti cauta defuncta publicatie "Tehnium". Sau cartile pentru incepatori gen "HI-FI audio", "Un tranzistor, doua tranzistoare", "Electronica ajuta", "Montaje electronice pentru vacanta", si multe altele pe care nu mi le amintesc in secunda asta. Spre deosebire de vremurile ceausiste, acum sunt magazine de electronice unde gasesti cam tot ce vrei la preturi derizorii (ca sa-ti dau un exemplu, in '88, un amarat de BF214 era vreo 68 de lei, daca nu ma insel. Enorm). Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 Pe langa magazinele de componente mai poti recupera aparatura electronica defecta la preturi modice.Asta te ajuta sa-ti dezvolti tehnica de lipit si dezlipit componentele, sa cunosti diferitele modele si tipuri de rezistente, condensatoare, diode,tranzistori, circuite integrate.O varianta mai ieftina este sa cauti cartile de electronica la biblioteca. Link spre comentariu
Asgard Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Ca sa sti sigur cum se descifreaza codul culorilor ai aici un tabel foarte usor de invatat: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum