Solim Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 http://www.be-loud.ro/produse/CD_Player ... DE-9873RB/ sau ce alt mp3 in banii astia pot gasi mai bun,dat tot de la alpine?ca am inteles ca-s cele mai tari Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 4x22 W maxim ce te face sa crezi ca Alpine is cele mai bune ? eu am inteles ca Pioneer sunt acum pe val .... seria DEH - au raport pret/calitate excelent eu acum folosesc un Kenwood KDC-W237GY de care sunt multumit ...... dar l-as da pe un Pioneer DEH-2900MP ba chiar mai mult ... am scos Kenwood-ul la vanzare cu 2 mil (are 2 luni maxim) Link spre comentariu
Solim Postat Octombrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2007 pai fain, da stiu cum ii kenwoodu asta ca are si unu tot asa,si de ce il dai?si inca ceva,ce inseamna RDS? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 da stiu cum ii kenwoodu asta ca are si unu tot asa,si de ce il dai?imi place mai mult designul la Pioneerce inseamna RDS?Radio Data System (RDS) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum