johnny2008 Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Acum 22 ore, iuliantv a spus: le scrieti celor de la UMC sharp si va dau ei soft usb in 24-48 ore, nu le spuneti ca santeti depanator,le spuneti ca e tv.ul dv personal si ii rugati sa va dea un soft de recovery usb,puneti o poza cu eticheta daca nu ma insel eu am primit din Romania Acum 22 ore, iuliantv a spus: le scrieti celor de la UMC sharp si va dau ei soft usb in 24-48 ore, nu le spuneti ca santeti depanator,le spuneti ca e tv.ul dv personal si ii rugati sa va dea un soft de recovery usb,puneti o poza cu eticheta daca nu ma insel eu am primit din Romania L-am predat clientului Link spre comentariu
lulian Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Buna dimineata! Ma lupt si eu cu un LC-40FI5112E MB: TP.MS6486.711E Panel: JE400D3HE2N NAND: K9F4G08U0F La inceput se intepenea pe sigla. Dupa update pe usb n-a mai iesit din standby. L-am pus pe programator si am vazut pe consola ca nu mai recunoaste nandul. Am dat jos nandul, i-am facut dump dupa care l-am testat, 8 blocuri bad. Am scris un nand nou si surpriza... placa nu mai intra in standby. Dupa ce am dat la perete vreo cateva zile, am realizat ca scrisesem fisierul de update in loc de dump. Da nandul jos iarasi, scrie dump, dar la verificare, nu prea se pupau. Am pus nandul plin de speranta... ciu-ciu standby. Le-am scris celor de la Cardinaltopsystems sa ma ajute cu fisierele de boot, dar nu mi-au raspuns, probabil fisierele sunt cu acces foarte restrictionat. Intrebarea mea este daca are cineva dump pentru K9F4G08U0F! Am dat nandul jos din nou si deja au zburat cateva paduri neesentiale. Link spre comentariu
lulian Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 La 05.02.2024 la 17:38, johnny2008 a spus: Nu face nimic. Este busit nand-ul. Incerc cu alt nand daca gasesc. Multumesc mult pentru ajutor 055: Bad block is located£ºBlock 4094 , Skipped. 056: Bad block is located£ºBlock 4095 , Skipped. 057: Skip Bad block Failure @: BLK:75,BLK:79,BLK:93,BLK:94,BLK:103, 058: Skip Bad block Failure, 4016. 059: Write and verify success. 060: Elapsed time: 187.4 seconds£¬average speed of 2954570 bytes/sec. 061: >------------------------------------OK---------------------------------------< Dupa ce ai pus nandul inapoi, a mai intrat placa in standby? Link spre comentariu
lulian Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acum 5 ore, lulian a spus: Dupa ce ai pus nandul inapoi, a mai intrat placa in standby? N-am reusit sa editez comentariul, n-am vrut sa fiu nepoliticos johnny2008, nu-mi bausem cafeaua! Am vrut sa scriu "Dupa ce ati pus nandul inapoi". Scuze! Link spre comentariu
lulian Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 La 05.02.2024 la 18:24, Florinel TV a spus: Scrie nandul cu Skip Bad Block and Data Realign apoi dai verify si dai pe dumpul original , si vezi daca sunt diferente intre dumpul scris cu cel original , daca nu este diferente atunci nu se potriveste dumpurile Buna dimineata! Din experienta, spuneti-mi va rog, daca ati avut de a face cu MSD6486. Din cate imi dau seama , este un cortex A9, fara flash fizic. Este normal sa nu am led standby, daca partea de boot de pe nand nu e ok? Nu intru in detalii, mi-am facut temele, dar platforma asta Munich m-a mancat! Am plecat de la faza in care se intepenea sigla si am ajuns in faza in care nu mai am nici led standby. Le-am scris celor de la UMC, dar mi-au trimis doar fisierele de update. Pentru fisierele de boot au pastrat o liniste deplina! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 Daca softul din nand e corupt sau nu e bun poate face multe defecte , adica sa nu abe led de sby sau supraincalzirea procesorului , poate fi si nandul defect fizic , programatorul il vede il scrie dar in tv nu functioneaza ca nu poate procesorul sa citeasca informatile de pe nand si asa se explica ipsa de led sby Link spre comentariu
lulian Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 La 13.02.2024 la 16:04, Florinel TV a spus: Daca softul din nand e corupt sau nu e bun poate face multe defecte , adica sa nu abe led de sby sau supraincalzirea procesorului , poate fi si nandul defect fizic , programatorul il vede il scrie dar in tv nu functioneaza ca nu poate procesorul sa citeasca informatile de pe nand si asa se explica ipsa de led sby Multumesc pentru raspuns! Multumesc si lui johnny2008 pentru ca mi-a confirmat temerile. In concluzie, procesorul neavand flash intern si nici memorie SPI externa, pleaca doar citind primele blocuri din NAND. Daca nu gaseste instructiunile corecte, ramane inert , respectiv nu aprinde nici ledul standby. Pentru ca am facut prea multe dezlipiri si am afectat padurile, intentionez sa cablez direct in soclul programatorului cei 15 pini activi de la nand. Voi alimenta doar bara de 3.3 V standby si in teorie, as putea sa fac scrieri de dump pana voi avea led standby. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum