johnny2008 Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Salut. Are cineva soft pentru usb sau backup la nand ? SHARP LC-40FG2241KF LY.22P10G001 TP.MS6486.PB711 Multumesc Link spre comentariu
johnny2008 Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 LY.22P10G001 Acum 30 minute, Florinel TV a spus: Ce panel are LY.22P10G001 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Acum 14 minute, johnny2008 a spus: LY.22P10G001 Nu acesta e modelul de panel , el trebe sa fie ceva de acest gen JE400D3HD1UX Link spre comentariu
johnny2008 Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Acum 9 minute, Florinel TV a spus: Nu acesta e modelul de panel , el trebe sa fie ceva de acest gen JE400D3HD1UX JE400D3HE2N Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Acum 21 minute, johnny2008 a spus: JE400D3HE2N Ok pe USB ai incercat Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Incearca pe USB prima data https://files.fm/f/qqqw87ugtc Link spre comentariu
johnny2008 Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Acum 14 minute, Florinel TV a spus: Incearca pe USB prima data https://files.fm/f/qqqw87ugtc Am data jos nandul am 12 bad block Caut un soft pentru nand Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Ce nand are , cumva acesta MX30LF4G18AS Link spre comentariu
johnny2008 Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Acum 14 minute, Florinel TV a spus: Ce nand are , cumva acesta MX30LF4G18AS K9F4G08U0F@TSOP48_1455 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Scrie acest dump si daca nu vrea pune ce ti am dat pt stick https://files.fm/f/64sb259fra Link spre comentariu
johnny2008 Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Acum 2 ore, Florinel TV a spus: Scrie acest dump si daca nu vrea pune ce ti am dat pt stick https://files.fm/f/64sb259fra Nu face nimic. Este busit nand-ul. Incerc cu alt nand daca gasesc. Multumesc mult pentru ajutor Chiar acum, johnny2008 a spus: Nu face nimic. Este busit nand-ul. Incerc cu alt nand daca gasesc. Multumesc mult pentru ajutor 055: Bad block is located£ºBlock 4094 , Skipped. 056: Bad block is located£ºBlock 4095 , Skipped. 057: Skip Bad block Failure @: BLK:75,BLK:79,BLK:93,BLK:94,BLK:103, 058: Skip Bad block Failure, 4016. 059: Write and verify success. 060: Elapsed time: 187.4 seconds£¬average speed of 2954570 bytes/sec. 061: >------------------------------------OK---------------------------------------< Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Scrie nandul cu Skip Bad Block and Data Realign apoi dai verify si dai pe dumpul original , si vezi daca sunt diferente intre dumpul scris cu cel original , daca nu este diferente atunci nu se potriveste dumpurile Link spre comentariu
johnny2008 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 16 ore, Florinel TV a spus: Scrie nandul cu Skip Bad Block and Data Realign apoi dai verify si dai pe dumpul original , si vezi daca sunt diferente intre dumpul scris cu cel original , daca nu este diferente atunci nu se potriveste dumpurile Nu mai am dumpul original. M-am jucat inainte cu soft usb pana sa citesc nand. Am montat tv la loc. Multumesc mult Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 (editat) Acum 3 ore, johnny2008 a spus: Nu mai am dumpul original. M-am jucat inainte cu soft usb pana sa citesc nand. Am montat tv la loc. Multumesc mult le scrieti celor de la UMC sharp si va dau ei soft usb in 24-48 ore, nu le spuneti ca santeti depanator,le spuneti ca e tv.ul dv personal si ii rugati sa va dea un soft de recovery usb,puneti o poza cu eticheta daca nu ma insel eu am primit din Romania Editat Februarie 6 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum