George R. Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Aveti idee de ce nu functioneaza acezt model de Toshibs pe cablu de la Digi (FO până la router și 15 cm de coaxial până la splitter)? Pe celelalte doua iesiri de la splitter am 2 tv samsung (ce-i drept, generatii noi...). Pe Toshiba am acum semnal de la Telekom, pe antena de satelit. Sa fie nevoie de un receptor de la Digi?Mulțumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Nu prinde nimic nici analog nici digital? Link spre comentariu
George R. Postat Februarie 15, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2021 Nimic. Și am introdus și CI cardul... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Eu as incerca o software. Cum arata placa? Am mai întâlnit și tunere defecte. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 eu unul sa mor daca v-am inteles ,,Pe Toshiba am acum semnal de la Telekom, pe antena de satelit. Sa fie nevoie de un receptor de la Digi?,, Link spre comentariu
George R. Postat Februarie 15, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2021 1 oră în urmă, iuliantv a spus: eu unul sa mor daca v-am inteles ,,Pe Toshiba am acum semnal de la Telekom, pe antena de satelit. Sa fie nevoie de un receptor de la Digi?,, Schimb operatorul de cablu. La telekom am receptor, cu antena de satelit. Canalele ok. La digi nu am semnal. Semnalul vine pe fibra până în router iar din acesta 20 cm de cablu coaxial pana in splitter cu 3 iesiri. Pe toate cele 3 iesiri semnalul e ok. Am verificat cu celelalte 2 tv (noi, Samsung). Doar pe toshiba, nu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum