Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv plasma lg 42pj350

tomozey

Postări Recomandate

Am o plasma LG42PJ350 dar defectul ce este dupa masuratori la sursa   VS-207V   functioneaza si pe bec de 100w dar in schimb tensiunea VA 60v In gol dar cu becul cade 0v.VS alimenteaza Y-SUS   iar ce- am vazut  60v merge pe x.Nu le am cu plasmele.ceva din sursa?Va rog ceva detalii despre acest defect.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tomozey

3

• validae

1

• crmn1

1

• Costica Tv

1

Top autori în acest subiect

Plasmele sunt foarte bune cand sunt noi, cand sa stricat si defectul nu e din sursa sau digitala, atunci "GUNOI" scrie pe tv cat ar fi el de mare si frumos !!, e cea mai proasta posibila inventie omeneasca, eu am aruncat la fiare vechi (am luat si ceva bani) doua carute de plasme abandonate de clienti...:rade:

Foarte important pentru cine repara asa ceva !!, rar gasesti sa pice sursa sau placa de baza, in general pica ecranul sau modulele Y/Z si cand pica unul pica de obicei ambele, chiar daca pica un singur modul, dupa ce il cumperi sau schimbi bufferul/bufferele si ai muncit de te-a gasit toti dracii, te trezesti ca e defect ecranul...am patit asa ceva si norocul meu ca am reusit sa ma astampar..:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Sunt mai bune ca panouri radiante, la ce căldură dau....şi ce consum au.După  experienţele cu ele, când aud câte unul că vrea să le repare, mă fac că nu aud bine....

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări