bobo Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Salut. Am la reparat un Philips de 32" cu 3 barete a cate 7 leduri de 3v, baretele sunt legate in paralel. Maine ajung baretele noi si as vrea sa ii reduc putin backlightul. Am incercat sa scot doua rez din cele patru( R8110÷R8112) dar tensiunea ramane tot 18v. Rezistentele sunt de 0, 2R si sunt in sursa mosului la masa. Stiti alta metoda testata pt aceasta sursa 715G6197-P01-003-002H ? Multumesc. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Poti sa umbli la divizorul din pinul 4, oricum tv-ul vad ca are reglaj de backlight, nu-i mai usor sa-i spui clientului sa-l lase la 80% sau o valoare sigura pentru leduri si gata ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Se poate scade din MENU SERVICE. Acum 4 minute, Radiotelegrafist a spus: Se poate scade din MENU SERVICE. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Acum 13 minute, Radiotelegrafist a spus: Se poate scade din MENU SERVICE. Acum 14 minute, Radiotelegrafist a spus: Se poate scade din MENU SERVICE. Detaliaza ptr Philips ,din video n-am inteles .. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Acum 5 minute, dan-a2 a spus: Detaliaza ptr Philips ,din video n-am inteles .. Este detaliat in video destul de concret. Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2021 Ai facut tu de stii? Asta e valabil pt chinezarii si pt lg. La philips nu cred ca merge din sm. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Am facut la chinezari dupa ce am schimbat baretele led. Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2021 Exact ce spuneam. La philips nu merge asa, doar daca are sasiu de lg. Link spre comentariu
radu72 Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 R123,124,125.... Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2021 Incerc maine si revin. O sa scot o rezistenta prima data, o sa mai scot inca una daca este cazul. Multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Acum 3 ore, modoran a spus: Poti sa umbli la divizorul din pinul 4, oricum tv-ul vad ca are reglaj de backlight, nu-i mai usor sa-i spui clientului sa-l lase la 80% sau o valoare sigura pentru leduri si gata ? si clientul sigur il va asculta? sa fim seriosi clientului nui pasa,el vrea sa vada cu lumina contrast de-i sar ochii Acum 3 ore, bobo a spus: Salut. Am la reparat un Philips de 32" cu 3 barete a cate 7 leduri de 3v, baretele sunt legate in paralel. Maine ajung baretele noi si as vrea sa ii reduc putin backlightul. Am incercat sa scot doua rez din cele patru( R8110÷R8112) dar tensiunea ramane tot 18v. Rezistentele sunt de 0, 2R si sunt in sursa mosului la masa. Stiti alta metoda testata pt aceasta sursa 715G6197-P01-003-002H ? Multumesc. recomandat e scaderea curentului,tensiunea va ramane aceeasi,deci e posibil sa fi scazut ,,lumina spate,, prin scoaterea acelor rezistente Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2021 (editat) Incerc maine si revin. O sa scot o rezistenta prima data, o sa mai scot inca una daca este cazul. Multumesc. S ar putea sa fie vum zice Iulian, sa fi scazut curentul dar tensiunea a ramas aceeasi.am facut multe in acest fel.o sa masor curentul si o sa vad daca sunt diferente. Editat Februarie 14, 2021 de bobo Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Nu ai cu ce măsură curentul? Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 (editat) Nu te lasa fizica sa scazi curentul pastrand constante rezistenta si tensiunea (I=U/R). Sursele pentru leduri sunt surse de curent constant. Ca sa pastreze curentul constant si cand rezistenta este aceeasi trebuie sa se modifice tensiunea. Prin modificarea rezistentelor din sursa mosfetului se modifica tensiunea de pe leduri. Astfel se modifica curentul. Editat Februarie 14, 2021 de yokoono Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Asta tot ziceam și eu și unii dădeau cu parul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum