Vizitator Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Rog pe @Vasile sa-mi stearga contul de pe aceasta sectiune de forum infestat de acest moderator numit @Marian , motivele nu sunt importante, multumesc pentru gazduire Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Totusi, sunteti pe o sectiune technica. Nu era mai simplu sa raspundeti la subiect pe topicul cu pricina?! Intreb si eu, nu judec. Un pic de drama da culoare vietii... Link spre comentariu
merck Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Procedura de urmat pentru stergere cont: Nu trebuie facut spectacol pentru stergerea unui cont. Totul se face prin mesaj privat. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Demersul privat nu are acelasi efect, scopul nu-i stergerea contului in sine, ci spectacolul. Mai devreme ori mai tarziu cu totii vor intelege ca exista niste reguli ce trebuiesc respectate de toti. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 5 minutes ago, Marian said: Demersul privat nu are acelasi efect, scopul nu-i stergerea contului in sine, ci spectacolul. Nu-i singurul: forteaza si ei poate le sar in ajutor sustinatorii Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Este dreptul lor sa paraseasca forumul daca asta vor. Eu n-am alungat si nici nu alung pe nimeni, incerc doar sa corectez anumite probleme de atitudine si comportament. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 (editat) 16 minutes ago, Marian said: incerc doar sa corectez anumite probleme de atitudine si comportament. Pai asta deranjeaza! Unii se cred mai cu mot si nu suporta sa fie tratati la fel ca restul user-ilor. @ratza din cate imi aduc aminte a fost primul care a luat taurul de coarne. Editat Februarie 13, 2021 de merck Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 (editat) Acum 1 oră, Marian a spus: Este dreptul lor sa paraseasca forumul daca asta vor. Eu n-am alungat si nici nu alung pe nimeni, incerc doar sa corectez anumite probleme de atitudine si comportament. Mai alungat pe mine definitiv la un moment dat,noroc cu domn Administrator Vasile. Edit (validae):Din punctul meu de vedere, tu nu prea ai ce căuta pe Elforum, poţi să-i trimiţi ,,doi baboi,, lui Vasile că te-a iertat de cel puţin două ori.. Dar ţine cont că nu ai imunitate diplomatică, deci poţi s-o păţeşti din nou dacă forţezi nota....şi nu garantez că te va mai ierta. P.S. : Chestia cu ,,doi baboi,, e dintr-un mesaj pe care mi l-ai trimis mai demult, crezând că i-l trimiţi lui Vasile.Când te-am întrebat ce-i cu mesajul ăla, m-ai luat şi la rost, de parcă eu băusem prea mult.. Editat Februarie 13, 2021 de validae Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Der_doktor nu mai este pe forum, i s-a sters deja contul asa cum a cerut, asa ca mi s-ar parea corect sa nu mai discutam despre el in lipsa. Link spre comentariu
radasous Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Acum, ca e mai liniste, poate va faceti timp sa stergeti si clonele, si-au terminat treaba, puteti sa le trimiteti la gunoi. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Clonă se cheamă un cont nou creat de un user ce mai are deja alt cont mai vechi şi care e încă activ.Dacă aveţi dovezi clare despre astfel de conturi, puteţi să mi le trimiteţi în privat, să nu fie discuţii.... Link spre comentariu
Postări Recomandate