Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Moderator

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

3

• merck

3

• Mircea

1

• Radiotelegrafist

1

Top autori în acest subiect

Totusi, sunteti pe o sectiune technica. Nu era mai simplu sa raspundeti la subiect pe topicul cu pricina?! Intreb si eu, nu judec.

Un pic de drama da culoare vietii...

Link spre comentariu

Demersul privat nu are acelasi efect, scopul nu-i stergerea contului in sine, ci spectacolul.
Mai devreme ori mai tarziu cu totii vor intelege ca exista niste reguli ce trebuiesc respectate de toti.

Link spre comentariu
16 minutes ago, Marian said:

incerc doar sa corectez anumite probleme de atitudine si comportament.

Pai asta deranjeaza! :57Unii se cred mai cu mot si nu suporta sa fie tratati la fel ca restul user-ilor. 

@ratza din cate imi aduc aminte a fost primul care a luat taurul de coarne. 

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Marian a spus:

Este dreptul lor sa paraseasca forumul daca asta vor. 

Eu n-am alungat si nici nu alung pe nimeni, incerc doar sa corectez anumite probleme de atitudine si comportament.

Mai alungat pe mine definitiv la un moment dat,noroc cu domn Administrator Vasile.:scarpin

Edit (validae):Din punctul meu de vedere, tu nu prea ai ce căuta pe Elforum, poţi să-i trimiţi ,,doi baboi,, lui Vasile că te-a iertat de cel puţin două ori..

Dar ţine cont că nu ai imunitate diplomatică, deci poţi s-o păţeşti din nou dacă forţezi nota....şi nu garantez că te va mai ierta.

P.S. : Chestia cu ,,doi baboi,, e dintr-un mesaj pe care mi l-ai trimis mai demult, crezând că i-l trimiţi lui Vasile.Când te-am întrebat ce-i cu mesajul ăla, m-ai luat şi la rost, de parcă eu băusem prea mult..

Editat de validae
Link spre comentariu

Clonă se cheamă un cont nou creat de un user ce mai are deja alt cont mai vechi şi care e încă activ.Dacă aveţi dovezi clare despre astfel de conturi, puteţi să mi le trimiteţi în privat, să nu fie discuţii....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări