Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display TV LCD Panasonic TX26- LE8P

Taraxacus

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Taraxacus

6

• iuliantv

5

La 15.02.2021 la 15:36, iuliantv a spus:

daca credeti ca 250lei plus transport e ok,dati-mi de veste si fac inventarul sa vad ce am

este OK, cu transportul nu va fi o problemă numai să fie ce ea ce trebuie.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, iuliantv a spus:

momentan am gasit 

V260B1 - L 11

care vad ca e unul si acelasi,si a fost folosit si in tv-ul dv,astazi mai pe seara m.ai am 2 televizoare de desfacut sa vad ce display au

OK, saptamana viitoare trag o fuga la Bacău.

Link spre comentariu

V260B1 - L 11 V260B1 - L 04 le am defecte,au trasee ce trebuiesc refacute(V260B1 - L 04 fizic se potrivea doar daca displayul dv nu avea prindere in colturile displayului)

in schimb am lc260wxn sb a1 care se potriveste ca si configuratie a pinilor si prindere si este ok,testat,pe acelasi tv lg pe care au fost testate L11 SI L04,

Rog o poza cu conectorul din display in care vine bagata banda ce face legatura cu placa de baza

in caz de vizita la Bacau ,rog sa stabilim inainte cu macar 1 zi o ora de intalnire,intre orele 11-17,in nici un caz duminica sau in zi de sarbatoare ortodoxa,,daca doriti proba pe tv-ul dv

si rog ca tv-ul dv sa fie functional,singura problema sa fie montarea displayului,nu am spatiu in casa decat pentru ceea ce am eu ,,atelierul,, l-am inchis unde aveam timp si spatiu

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări