Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Offtopic şi jigniri la ,,cum limitez curentul de incarcare?,,

Florinel TV

Postări Recomandate

Vad ca un nebun de moderator a sters postarea mea, si acum revin inapoi sa stie si prostul , ca prostu cum se spune ca nui prost destul daca nui si fudul, acum il intreb pe prostul ce m-ia sters postarea de ce nui ok cu 2 A incarcatorul si trebuia de 1 A cum spune producatorul la care era incarcatorul original, bun el a cumparat un incarcator cum se spune universal made in china la care este  acel incarcator sub 1A chiar daca pe el scrie 2A , eu am incarcat telefon cu incarcator de tableta care spune ca are 2A si nu sa intamplat nimic si icarcatorul de la telefon avea 500ma adica 0,5A si acest moderator a sters postarea mea :scarpin va spun eu de ce de prost

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

1

• Dxxx

1

• doru3160

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, Florinel TV a spus:

Vad ca un nebun de moderator a sters postarea mea, si acum revin inapoi sa stie si prostul , ca prostu cum se spune ca nui prost destul daca nui si fudul,

Bai Florine, nu stiu cine te-a suparat, dar stiu ca nu prea meriti sa mai postezi pe forum.

Link spre comentariu
2 hours ago, Florinel TV said:

Vad ca un nebun de moderator a sters postarea mea, si acum revin inapoi sa stie si prostul , ca prostu cum se spune ca nui prost destul daca nui si fudul, acum il intreb pe prostul ce m-ia sters postarea de ce nui ok cu 2 A incarcatorul si trebuia de 1 A cum spune producatorul la care era incarcatorul original, bun el a cumparat un incarcator cum se spune universal made in china la care este  acel incarcator sub 1A chiar daca pe el scrie 2A , eu am incarcat telefon cu incarcator de tableta care spune ca are 2A si nu sa intamplat nimic si icarcatorul de la telefon avea 500ma adica 0,5A si acest moderator a sters postarea mea :scarpin va spun eu de ce de prost

Atata agramatism intr-o singura postare e ceva rar pe forum :)

@validae trimite-l la plimbare.

Link spre comentariu

Sa faci nebun si prost o persoana - oricare ar fi ea, este nepermis in orice imprejurare pe orice forum, trebuie mentinuta "igiena" zonei.

Cine face asa-ceva nu are ce cauta pe forum.

Mai mult, daca personajul isi ia ca tinta un moderator, este ca si cum ar scuipa in sus...

Deci bye-bye Florinel, o sa ne lipseasca aglomerarile de cuvinte inexistente cat si incorectitudinea gramaticala savuroasa...

Link spre comentariu

Limbajul total deplasat la adresa moderatorilor ţi-ar aduce în mod normal banarea definitivă.Las la dispoziţia Administratorului @Vasile să hotărască dacă meriţi o astfel de penalizare.Momentan ai trei penalizări, dar dacă mai repeţi gestul făcut, banarea e sigură.Asta în caz că Vasile nu te scoate pe tuşă după postarea de mai sus...

Editat de validae
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări