Florinel TV Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 (editat) Vad ca un nebun de moderator a sters postarea mea, si acum revin inapoi sa stie si prostul , ca prostu cum se spune ca nui prost destul daca nui si fudul, acum il intreb pe prostul ce m-ia sters postarea de ce nui ok cu 2 A incarcatorul si trebuia de 1 A cum spune producatorul la care era incarcatorul original, bun el a cumparat un incarcator cum se spune universal made in china la care este acel incarcator sub 1A chiar daca pe el scrie 2A , eu am incarcat telefon cu incarcator de tableta care spune ca are 2A si nu sa intamplat nimic si icarcatorul de la telefon avea 500ma adica 0,5A si acest moderator a sters postarea mea va spun eu de ce de prost Editat Februarie 12, 2021 de Florinel TV Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 Acum 1 oră, Florinel TV a spus: Vad ca un nebun de moderator a sters postarea mea, si acum revin inapoi sa stie si prostul , ca prostu cum se spune ca nui prost destul daca nui si fudul, Bai Florine, nu stiu cine te-a suparat, dar stiu ca nu prea meriti sa mai postezi pe forum. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 2 hours ago, Florinel TV said: Vad ca un nebun de moderator a sters postarea mea, si acum revin inapoi sa stie si prostul , ca prostu cum se spune ca nui prost destul daca nui si fudul, acum il intreb pe prostul ce m-ia sters postarea de ce nui ok cu 2 A incarcatorul si trebuia de 1 A cum spune producatorul la care era incarcatorul original, bun el a cumparat un incarcator cum se spune universal made in china la care este acel incarcator sub 1A chiar daca pe el scrie 2A , eu am incarcat telefon cu incarcator de tableta care spune ca are 2A si nu sa intamplat nimic si icarcatorul de la telefon avea 500ma adica 0,5A si acest moderator a sters postarea mea va spun eu de ce de prost Atata agramatism intr-o singura postare e ceva rar pe forum @validae trimite-l la plimbare. Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 Sa faci nebun si prost o persoana - oricare ar fi ea, este nepermis in orice imprejurare pe orice forum, trebuie mentinuta "igiena" zonei. Cine face asa-ceva nu are ce cauta pe forum. Mai mult, daca personajul isi ia ca tinta un moderator, este ca si cum ar scuipa in sus... Deci bye-bye Florinel, o sa ne lipseasca aglomerarile de cuvinte inexistente cat si incorectitudinea gramaticala savuroasa... Link spre comentariu
validae Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 (editat) Limbajul total deplasat la adresa moderatorilor ţi-ar aduce în mod normal banarea definitivă.Las la dispoziţia Administratorului @Vasile să hotărască dacă meriţi o astfel de penalizare.Momentan ai trei penalizări, dar dacă mai repeţi gestul făcut, banarea e sigură.Asta în caz că Vasile nu te scoate pe tuşă după postarea de mai sus... Editat Februarie 12, 2021 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate