Cosmin Marian Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Bună ziua, vă rog să mă ajutați am primit la reparat mașina de spălat rufe marca Whilppol model AWS 61012, defectul se manifestă în felul următor, orice program selectez,nu ia apă pernind doar pompa de evacuare, contorul display-ului funcționează normal, nu apare nici un cod de eroare, nici led de avertizare pe bord, am verificat presostatul, motorul, electrovalve, triacurile, eu bănuiesc conținutul epprom alterat. Rog dacă pot fi ajutat cu un dump pt. această mașină, adresa mea de email este [email protected]. Vă mulțumesc mult o zi frumoasă vă doresc, cu respect Cosmin Link spre comentariu
budy65 Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Verificati: Filtru apa de intrare,electrovalva iar nu in ultimul rand furtunasul care duce la presostat de nivel sa nu fie infundat. Link spre comentariu
validae Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Categoric acolo nu are nicio treabă dump-ul cu defectul.Problema e la presostat sau furtun de legătură.Dacă era electrovalva nu mai evacua, fiindcă nu sesiza nivelul apei. Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 Bună ziua, am rezolvat problema pri rescrierea memoriei cu un dump de pe aceeași marca și model de mașină care funcționa în parametri și înlocuirea condensatorilor electrolitici din secundarul sursei. Vă mulțumesc mult o seară frumoasă vă doresc, toate cele bune Cosmin Link spre comentariu
mradu2005 Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Personal nu cred ca era de la dump ! Mult mai probabil era de la alimentare !Si o constatare din partea mea :in decursul timpului cei mai tineri cred ca e o problema de soft corupt mai ales la auto schimbind calculatoare si alte module degeaba dupa care pina la final descopera defectul poate chiar si din nimereala ! Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Orice calculator e sensibil la sursa de alimentare, iar microcontrollerele maşinilor sunt nişte mici computere.După nişte ani de utilizare condensatorii se deteriorează, riplul pe alimentare devine atât de mare că se corupe şi softul memoriilor.De aceea în orice sursă în comutaţie, condensatorii electrolitici de filtraj sunt componente critice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum