BRANCA Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Yo9.În mod normal piesa de aluminiu se toarnă într-un surogat de matriţă din ipsos şi nisip sau din argilă cu nisip,de unică folosinţă.Asta însemnând că va ieşi cu gaură. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Problema este cantitatea de aluminiu pe care o pot topi la o sarja. Nu-mi ajunge pentru piesa aia. Iar de matrite de ipsos, nisip si altceva, teoria o stiu. Cu practica e mai greu. Folosesc cutii de conserva. La lungimi mari sunt probleme cu porii, deoarece aluminiul se solidifica prea repede. Atata pot face acasa, nu lucrez industrial. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Yo9.Ai văzut ditai ceaunele turnate de oacheşii din Bolintin?... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 22, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2021 1 oră în urmă, yo9hrb a spus: Din pacate nu pot topi o cantitate suficienta de aluminiu intr-o singura sarja, astfel incat sa obtin un semifabricat utilizabil. In consecinta nu va pot ajuta decat cu prelucrarea, daca furnizati materialul. Am inteles. Caut material si va contactez dupa. Multumesc. Link spre comentariu
ionadrian Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 daca nu rezolvi , da-mi PM Link spre comentariu
invest20042001 Postat Martie 18, 2021 Partajează Postat Martie 18, 2021 Mai aveti nevoie de piesă? Din textolit cred ca asnputea sa o fac eu, sau, poate din duramid. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 18, 2021 Autor Partajează Postat Martie 18, 2021 Am rezolvat intre timp. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum