gabiz_ro Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Salutare Am nevoie de o piesa ca cea din desen. Nu gasesc prin zona unde sa o fac Materialul nu conteaza prea mult,totusi preferabil ceva mai usor. Scuzati desenul in paint,dar sper ca se intelege . Link spre comentariu
Goguu Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 De unde ești ? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 13, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2021 Comanesti Bacau Nu e problema,platesc transportul. Link spre comentariu
Goguu Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 + materialul. Din textolit, e bine ? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2021 (editat) E bine Bineinteles ca platesc si materialul. Ce pret total? Editat Februarie 14, 2021 de gabiz_ro Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 16, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 Nici un meserias in domeniu pe forum,disponibil sa confectioneze piesa? Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Gabiz.Dacă e orice material nu merge din lemn tare?La ce o foloseşti?Atelier de strungărie n-ai în zonă?Cam în toate oraşele sunt. La rubrica "Prelucrări" sunt mulţi posesori de strunguri... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 16, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 Nu as prefera lemn sau plastic. Am intrebat si cautat prin cunoscuti dar nu am aflat unde as putea face asa ceva in zona. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Daca reusesc sa torn niste aluminiu zilele astea, ti-o fac eu. Totusi, ar trebui niste tolerante la cote. La ce foloseste? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 16, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 (editat) Un adaptor pentru un suport de camera. Tolerante ... cred ca + - 0.05-0.1 mm ar fi acceptabile. Inainte de toate,pretul,sa vad daca e convenabil. Editat Februarie 16, 2021 de gabiz_ro Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 E din partea casei, nu-i problema. Strungaria e un hobby, deocamdata. Important este sa-l gasesc disponibil pe vecinul cu forja, ca sa putem topi niste aluminiu. De cumparat materialul este criminal, toti vor sa vanda tone. Sau, daca aveti dvs. o bucata de aluminiu corespunzatoare, o puteti trimite prin posta. Deci, un fi 70 X 75...80mm ar fi OK. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 16, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 Din pacate nu am aluminiu. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 In momentul in care voi avea materialul te anunt pe PM, sa vedem daca mai e valabila solicitarea. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 16, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 (editat) OK Multumesc. Sigur ramane. Vedem atunci cum ma achit pentru tot deranjul. "Din partea casei" trebuie recompensat cumva.. Editat Februarie 16, 2021 de gabiz_ro Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Din pacate nu pot topi o cantitate suficienta de aluminiu intr-o singura sarja, astfel incat sa obtin un semifabricat utilizabil. In consecinta nu va pot ajuta decat cu prelucrarea, daca furnizati materialul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum