RST Postat Februarie 13, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2021 Mai bine revin la subiect. V-ar soca rau daca ati vedea o carte de munca, cu pensia aferenta, intr-o mina care oficial nu exista ? Daca da, se poate face plangere catre Statul Roman. O sa plantez ceva in mina aia, la 30m adancime. Ar soca rezultatele ? Daca da, mai trebuie exersata realitatea. Link spre comentariu
RST Postat Februarie 13, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2021 (editat) 9 hours ago, yo9gcc said: Eu am plecat dupa tarnacop!!! Tarnacopul e pentru noi, muntenii... Locuiti in Maracineni, eu am drum la Buzau pe 25 februariie...sa inmatriculez Loganul( are nr de Buc momentan.). Cunosc toata comuna...iesiti la poarta sa va inmanez 2-3 antenute MagicBon, asa cum v-ati exprimat dorinta mai demult. Pe bune eu spun serios,,,,nu ma simt urmarit de KGB daca spun exact ce fac. E o oferta imposibil de refuzat....tarnacopul nu e ptr dvs. Sau va invit duminica viitoare, in comuna Bisoca, judetul nostru. Editat Februarie 13, 2021 de RST Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 38 minutes ago, RST said: Pe bune eu spun serios,,,,nu ma simt urmarit de KGB daca spun exact ce fac. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Diferenta intre comunism si democratie e ca in cea din urma nu te baga in seama nimeni cand spui ceva. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Sharky.Păi asta e şi "bişa" în "democraţia" asta contemporană:"latră tu cât vrei,că noi tot ce vrem o să facem"!... Link spre comentariu
icar Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Ma duc dupa floricele (cocoși sau popcorn). Berea nu-mi place. Link spre comentariu
telefunken Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Hmmm, mina de aur in zona zici... Stiati ca extragerea aurului din rauri / aluviuni este free ? Prin '96 am participat la ceva instalari de echipamente telecom pe la Deva (salutari lui Cristi si Dianei, faine vremuri au fost...). Am stat cam doua luni in zona si am cunoscut o persoana in varsta care scotea in medie cam 2-3 grame de aur pe zi. Un tip boem, geolog toba de carte, lucrase in domeniu, avea simtul aurului cand explora albia unui fir de apa. Digitalul nu ne invadase - erau scumpe foc, nici macar GSM nu era, asa ca nu am putut imortaliza nimic. Am stat un weekend cu el in natura si am vazut "minunea" cu ochii mei. Mare amator de Bloody Mary... Oarecum semana cu @RST si nu ma refer aici la latura consumului. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Acum 40 minute, telefunken a spus: Stiati ca extragerea aurului din rauri / aluviuni este free ? Niet! chiar dimpotriva! de fapt trebuie autorizatie si pina acum doi ani cel putin, o singura persoana avea acea autorizatie in RO, iar activitatea era mai mult demonstrativa pentru turisti! Link spre comentariu
RST Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 Hi hi hi, lo lo lo si li lu li. Floricele sub campiii ( popcorn under the...am uitat cum se zice campii in english ). Smecheria e asa....de cand am introdus la stanca un senzor in linistea mormantala de la munte, ii schimb la 3 zile bateria, vaz o agitatie acolo si-o munceala cu spor, de nici la jumatatea centrului Bucurestiului nu exista. Programul incepe pe la 4 dimineata si se incheie in jur de 11 -12 noaptea. Asta e un " live now " pe care l-am postat din neatentie la topicul nepotrivit. Nu e chiar de la mina amintita in prima postare, dar e pe...aproape. Cand m-o tine sculele, sa am legatura stabila cu ele, extindem aria si va fi live chiar din....mina care exista in teorii. Conspirationiste Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Etna Volcano Volcanic Ash Advisory: ERUPTION AT 20210216/1610Z VERY STRONG ASH EMISSION ONGOING to 33000 ft (10100 m) Link spre comentariu
RST Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 Din pacate nu e numai seismicitate. ": Drill-ul " intre 26 - 30Hz, pe care il simteam uneori si acasa, apare puternic in munte, Probabil e sapa principala. Pe langa apar sunetele specifice " miscarii mobilei pe parchet "...asa cum mai auzeam din cand in cand incepand din august 2018, cand am plantat microfoanele subamantene. eu insumi am lucrat ca buldoexcavatorist, acele sunete imi sunt familiare... Link spre comentariu
RST Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 ....si la nevoie, pe fadroma Primariei: Nu as fi postat pozele astea, dar de 3 ani de cand am " aparut " pe forum, userii au impresia ca am facut armata impreuna si imi cunosc biografia.... De aici au aparut numai tampenii, si era normal sa ma agaseze de la o vreme. Da....am muncit ca spion la SRI, ca vacar pe utilaje grele, ca psihoterapeut pentru noii angajati, in Cehia, Germania si Olanda, ca depanator la Electronia Elvo, Buzau, ca administrator de retea IT la o firma de videochat din Bucuresti........... Asta pentru ca imui permite personalitatea multipla. Dar tot axeasta experienta de viata, nu-mi permite sa ma insel cand e vorba de chestii la obiect. Sub pamant se intampla ceva. Continuarea discutiei presupune doar acordul....meu. Uneori mai dispar. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Buna treaba berea si utilajele! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Da ştiu că tare-ţi mai place să te lauzi cu patima asta a băuturii....iar eu nu cred că e chiar un lucru de fală.E plin feisbucu de artişti din ăştia ,,trombonişti,,....nu trebuie să poluezi şi Elforum cu aşa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate