Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Jonathan Driller

Postări Recomandate

Titlul topicului mi-a venit pe moment si nu are legatura decat cu....topicul si realitatea. 

Stiati ca muntii nostri aur poarta ? Cu siguranta da, e o vorba des circulata in folclor. 

Dar stiati de ( cel putin una ) una mina de cupru si aur in mirifica zona vranceana  ? Cu sigranta nu, pentru ca nu apare pe niciun act oficial. 

Si totusi exista. E realitatea de langa noi, aia care apare in intentionat - hulitele " teorii ale conspiratiei ". 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Gradina Domnului e marisoara.

Mina, inchisa oficial e la 15km de mine, in linie dreapta....cam 25km de mers cu masina. Exista om care a lucrat cu carte de munca acolo....si el e ghidul. 

Duminica viitoare penetram in ea. Felicitarile, masa si dansul....luni, dupa ce infig un geofon inside. E locul ideal...." dumnezeiesc " ;) 

Editat de RST
Link spre comentariu

Da....gauritor. Asta mi-au tot aratat geofoanele si in timp, am observat si un program : 5 dimineata, 10-12 noaptea. Din asta am dedus ca nu e activitate " extraterestra " ci clar umana. 

Confirmarea a venit in seara asta....de la un om, pe care nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca ar sti ceva. 

....inb excursiile din vara, am vazut ceva ce nu mi-a venit sa cred: sine de tren de ecartament ingust, in zone salbatice, departe de orice sat locuit. Abia se mai vedeau din pamant....insemnand ca sunt vechi, dar nu foarte vechi, nefiind roase de rugina. Estimez ca fiind din anii 60 - 80. 

Nu dam drumul cutiei misterelor. E bun sa le consumam in liniste.....

Link spre comentariu
Acum 2 ore, RST a spus:

Dar stiati de ( cel putin una ) una mina de cupru si aur in mirifica zona vranceana  ? Cu sigranta nu, pentru ca nu apare pe niciun act oficial. 

Si totusi exista. E realitatea de langa noi, aia care apare in intentionat - hulitele " teorii ale conspiratiei ". 

Pai, daca zici ca e inchisa oficial, nu inseamna ca apare ceva si in acte oficiale?

Asa exista si mina de uraniu de la Moreni, DB. N-am vazut-o niciodata deschisa, dar stiu (sau stiam) unde este. Era o balta aproape, prindeam pesti. Nu stiu de ce luminau noaptea.

Link spre comentariu

" oficial " insemnand ca nu mai lucreaza nimeni in ea. Disponibilizati, cu o suma mai mult decat frumoasa. 

Dar gaura exista. Acum stiu exact locatia, si duminica viitoare ( adica nu poimaine, ca tot duminica e ) penetram inauntru. 

Ok....parerea mea si subliniez ca deocamdata e doar o parere: Acum tehnologia a evoluat si se extrage cu utilaje subpamantene, automatizate. 

Nu intru momentan in amanunte, ramane pana lunea urmatoare o teorie a conspiratiei, scrisa la betie....ceva normal ptr userul RST. 

tot in zona exista un varf de munte cu un nume bizar: Capra de Fier ( capra de hier, in limbajul localnic ). 

Nu e un nume stramosesc-pitoresc, era centrul de comanda al funicularelor incarcate cu minereu. 

Link spre comentariu

Bre, sa nu penetrezi prea adanc, sa dai de centrul pamantului si sa rescrii teoria gravitatiei... sau a graviditatii, ca mereu la incurc. 

Sa iei si poze, sa vedem toti samburele (nucleul) ala de acolo. Jules Verne n-a avut posibilitatea sa faca poze, asa ca ne-a descris cum a putut el. Dar cine crede balivernele lui cu lacuri interioare si oase de dinozauri. 

Eu am o teorie despre nucleu, dar mi-e ca mi-o fura chinezii si se pun pe forat. 

Link spre comentariu

As putea vorbi fara drept de apel putin superior......anume ca ce fac eu, sistemul meu de comunicatii e unic in lume. E si clandestin si legal in acelasi timp. 

Clandestin ca nu-l vede nimeni, nici macar fizic, clandestin e ca mamaia-i prea batrana, prea proasta sa se prinda ca e vorba de un emitator radio....si aici fac  referinta directa la ANCOM. Daca ei reusesc sa-mi depisteze bugurile...merit amenda grasa :))) 

Nu au cu ce, aparatura lor e prea surda, prea batrana si prea proasta sa se ( le ) prinda. 

Fortand realitatea, am fortat adevaruri. Sobolanii apar la suprafata cand le umpli galeria subpamanteana cu apa. 

We are not alone.

In sensul ca lumea vazuta de noi e cea oferita de mass media. Mai e inca una. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări