Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Vortex Burn mode

virgil75

Postări Recomandate

tv Vortex 

main TP.S506.PA63

ecran MV1B5WHB-N10

salutare am o problema cu acest tv ramas in asign mode sau burn ? am schimbat 3 softuri  si tot degeaba tot asta stie am incercat cu butonul power apasat mai mult timp si nimic vre o idee cum as putea scapa de asta stie cineva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lucadorin

6

• virgil75

4

• Tavi

1

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Acum 4 ore, virgil75 a spus:

tv Vortex 

main TP.S506.PA63

ecran MV1B5WHB-N10

salutare am o problema cu acest tv ramas in asign mode sau burn ? am schimbat 3 softuri  si tot degeaba tot asta stie am incercat cu butonul power apasat mai mult timp si nimic vre o idee cum as putea scapa de asta stie cineva ?

incercati si cu alte butoane,stiu ca si eu am rezovat din butoane,dar nu cu power,cu menu ,av,- +...apasat de mai multe ori dupa care scos din priza

Link spre comentariu

In cazul cand e scurt pe iesirile lvds din procesorul de pe placa de baza, intra in scurt si unele intrari lvds din procesorul de pe t-con, am intalnit aceasta situatie la un Vortex LED-V32C02D, CV9202H-DPW, ST3151A05-5, dupa ce am schimbat placa de baza am constatat scurt de 6 ohmi intre pini 21-22 la t-conul tv-ului, adica scurt intern si in procesorul t-conului !

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări