Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung 40d6100 cu placa bn41-01604a  ,bootlop,dump sdin5d2-2g 

iuliantv

Postări Recomandate

samsung 40d6100 cu placa bn41-01604a  ,bootlop ,nu afiseza imagine,,nu intra in service menu,am resetat eprrom, as avea nevoie de emmc, nand, dump ic1301 sdin5d2-2g  ,a scris cineva in placa acest ic ,cu rezultate bune ?

va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

10

• Costica Tv

9

• sergionel

7

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

Acum 28 minute, iuliantv a spus:

caz rezolvat ,nu vrea sa comunice ,nici nu-mi mai bat capul ca nu am rabdare,fire,lupe,microscoape,

,,junkuri,,

Am inteles , batranetea isi spune cuvantul :rade: si eu sunt batran dar nu renunt nici-o data :dans:si dupa ma relaxez corespunzator :hamac

Link spre comentariu
Acum 15 minute, Florinel TV a spus:

Am inteles , batranetea isi spune cuvantul :rade: si eu sunt batran dar nu renunt nici-o data :dans:si dupa ma relaxez corespunzator :hamac

nu ma consider tanar,dar totusi 4x ani,nici batran nu sant,dar asa sant eu nervos din fire,intre timp am gasit in ,,depozit,,un 46d6200 cu display crapat,acelasi mb,si vad ca e ok

Link spre comentariu

nu vrea de nici un fel,am reusit sa comunic,dar da eroare si la citire si la scriere ,spune sa am radbdare ,ca are multa capacitate de scris,sau citit, dupa care in cca 20 secunde 

nu l-am mai chinuit,ca nu am rabdare,cred ca busit nand-ul ,si dupa cum am spus am placa de pe un 46d

Link spre comentariu
1 hour ago, sergionel said:

daca mai ai placa ,dai reflow pina poti misca cipul.dar fara flux adecvat nu iese.eu folosesc kingbo  cu care nu dau gres la reflow.cu amtech....din 10,3 4 nu ieseau.

Trimite-mi si mie te rog link-ul de unde cumperi flux-ul kingbo, am vazut peste tot de vanzare si n-as vrea sa i-au teapa. Multumesc

Link spre comentariu

Eu tot RMA218 folosesc ( de pe ebay ) si e foarte bun. 559 e foarte contrafacut si greu de gasit prin Europa ( este la TME, dar nu stiu daca-i bun ), doar prin SUA la mama lui se gaseste.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări