Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Peerless SDS P830657 și D19TD05-08

daniel_2004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniel_2004

8

• Sharky

6

• Mircea

4

• Усилитель

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vă mulțumesc pentru interes și sfaturi!

Voi aici vorbiți de finețuri (sau finețea finețurilor...) iar eu nu cred că o să-mi bat capul cu asemenea finețuri pentru că e mai mult o incintă de încercare (nu pot spune chiar de test, ci de încercare pentru că nu am mai ascultat așa ceva)

În funcție de ce iese mai vedem după (un frate mai mare sau ceva, asta vom vedea - cu toate că la difuzoare mai mari apar dimensiuni destul de mari ale incintelor).

Link spre comentariu

Interesanta alegerea dif :SDS P830657 care este pe 6 ohmi ,eventual o explicatie pt asta ?

Daca e boxe de teste ,as fi mers sistem pe 3 cai .

Vad ca multi folosesc acest tweeter  D19TD05-08  , ......cu toate ca nu mi se pare ceva deosebit ,inafara de pret .As fi pus un Monacor DT-25N .....ceva pareri despre el ? 

DT-25N
Impedanță (Z) 8 Ω
Gama de frecvență fx-20.000 Hz
Frecvență rezonantă (fs) 1.600 Hz
Rec. crossov. frec. (fmax.) (12 dB / oct.) 2.500 Hz
Putere nominală (RMS) 40 W.
Ieșire muzică de vârf (MAX) 80 W.
Sensibilitate 95 dB / W / m
Diametrul bobinei vocale Ø 25 mm
Link spre comentariu

Monacorul de mai sus este foarte ok. Totusi trebuie tăiat mai sus de 2500 eu zic 3500 cu ordinul 2. Acum la 80 lei bucata nu are aerul si finețea unui morel dar eu l-am folosit ca înlocuitor pt twetere din boxe vintage.  Si pare mult superior celor vechi.

Link spre comentariu

Nu stiu cum e ala, dat monacor DT300 cu waveguide coboara pana la 1kHz, asa in extrema, tipic 1.5k.

Deci se pupa mult mai bine cu difuzorul, plus daca chiar te manca ar avea sens sa faci zero delay plane, si e si mai simplu.

Acu nu stiu cat de bine suna celalalt, eu vb doar din experienta cu pct300, care e cam acelasi lucru. Nu e grozav, dar la banii aia e prea bun.

Link spre comentariu

Știu că este foarte bun și Monacorul (am tweetere Monacor DT19SU la un alt proiect pe 3 căi și sunt foarte mulțumit de ele) dar am văzut că și aceste Peerless sunt foarte lăudate pe-afară.

Ideea e că am vrut ceva mai micuț pentru un dormitor (din cauza asta am și mers pe 2 căi, e de ajuns așa)

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am finalizat proiectul, sunetul este unul foarte bun (după părerea mea), echilibrat. Au chiar și un pic de bas (comparație cu niște boxe cu bași de 12").

Pentru un dormitor de apartament sunt chiar ok.

Screenshot_20210426-151106__01.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări