POLAKU2002 Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 (editat) Buna ziua.Am probleme cu un tv echipat cu aceasta placa....am pus leduri noi se aprind 3 secunde apoi se micsoreaza la minim lumina apoi iar revine la normal si tot asa continuu....nu ramine fluxul luminos la normal...cind se aprind normal tensiunea e de 153v iar cind scade ajunge la 109v..masuratorile au fost facute cu ledurile conectate.aveti ceva idei...multumesc,,, Editat Februarie 12, 2021 de POLAKU2002 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 Ladurile vechi erau defecte? Ai folosit barete noi sau leduri schimbate? Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Februarie 12, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2021 (editat) Am pus barete noi originale de la aswo.Cele vechi erau arse Editat Februarie 12, 2021 de POLAKU2002 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 Are ceva probleme pe controler , asa cred eu, in caz ca baretele sunt testate cu tester-ul, daca baretele sunt ok atunci poate fi controlerul defect, eu am luat teapa de la ASWO cu STK-uri 2 buc, unul a fost ok si unul defect era pentru o combina Sony , pretul a fost piperat 720lei pe ele, acum poate fi si baretele cu probleme Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 Sau contact imperfect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum