helldevourer Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 as vrea sa fac o sonorizare pe un scooter (12v/4A bateria) ce schema de amplif pot folosi ? sau ceva schema f simpla de ridicator de tensiune de la 12v la 2x30v de ex Link spre comentariu
Laci Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Salut, (cam multi uita acest cuvant, cand posteaza o intrebare...)Cu un amplif un punte, de la bateria 12V scoti cam 30-35W, asta inseamna 2.5-3A, pentru o baterie de 4Ah cred ca este suficient.Daca faci o sursa de +-30V si legi un amplif de 100W, consumul de curent va fii cam 8-9A, asa omori bateria. Ma rog asta-i parerea mea, e scooterul tau. Link spre comentariu
helldevourer Postat Octombrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2007 MI-ai putea recomanda ceva amplif sau ceva TDA legat in punte . Ceva care scoate putere cat de mare.Ca i-am pus la un prieten un amplif de 2x22w cu TDA1557 de nu ma inshel.DAr vreau ca ca si al meu sa fie mai tare ;) peste 30w .Sau ceva ce scoate bassu puternic ca apoi leg eu pt medii si inalte leg unu dinasta de 2x22w Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Salut, (cam multi uita acest cuvant, cand posteaza o intrebare...)Cu un amplif un punte, de la bateria 12V scoti cam 30-35W, asta inseamna 2.5-3A, pentru o baterie de 4Ah cred ca este suficient.Daca faci o sursa de +-30V si legi un amplif de 100W, consumul de curent va fii cam 8-9A, asa omori bateria. Ma rog asta-i parerea mea, e scooterul tau.scoate in jur de 10-12w,cu 0,1% thd,pe 4 ohmi,la 12vla 14v,puterea mai creste cu ~2-3w@helldevourerpoti folosiTDA1562Qscoate cam 50w,0,1%thd,4 ohmidar n-o sa-ti iasa mare lucru,acumulatorul tau e prea mic+ca pt bass iti trebuie o incinta de 15-30l(daca folosesti dif auto)vezi totusi si la sectiunea 'audio sound' despre audio la 12v Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum