SHADYYY Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Foarte multi nu gasesc componentele de care au nevoie pentru realizarea unui cablaj in Proteus . Acest program este foarte flexibil si permite realizarea oricarei componente lipsa din librarie. Eu aveam nevoie sa reprezint un BFG 135 care nu era . Pt acest lucru am fost obligat sa configurez acest dispozitiv . Deoarece sunt mai multi pasi , va invit pe canalul meu de youtube unde am un filmulet care poate ajuta pe multi incepatori .Linkul este ........In parea a doua se afla si materialul la care faceam referire . Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Acum 4 ore, SHADYYY a spus: ............Linkul este ........In parea a doua se afla si materialul la care faceam referire . Nu e vizibil link-ul..... Sant binevenite astfel de experiente, multumim. Link spre comentariu
SHADYYY Postat Februarie 11, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2021 Acum 1 oră, nickrvl a spus: Nu e vizibil link-ul..... Sant binevenite astfel de experiente, multumim. Eu l-am introdus ,dar setarile grupului cred ca la omis . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum