morpheusRO Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Cumpar 4 socluri octale ceramice de sasiu noi Link spre comentariu
mojnost Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Am eu, poze si pret aici: https://sites.google.com/view/tubesold70-tubesold70/tuburi/socluri-tuburi Link spre comentariu
morpheusRO Postat Februarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2021 La pretul asta......le pot cumpara de la Audioalchemy-Cluj Oxidate am si eu....de preferat noi Multumesc pentru oferta Link spre comentariu
fcon Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Nu il cunosc pe vanzator, deci n-am niciun interes, ba imi cer si scuze de interventie, insa va atrag atentia asupra unui lucru: soclurile noi (facute in China, oricum!) sunt foarte dure: tuburile intra/ies greu, iar contactele nu sunt argintate. Din experienta a trei comenzi de socluri noi, facute in 3 locuri diferite (online), va pot spune ca prefer oricand soclurile rusesti, mai ales cu contactele argintate! Cumparare/vanzare buna si numai montaje de calitate! Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Am si eu, sunt foarte proaste, in viitor o sa iau numai rusesti NOS..... Chiar si cele rusesti din calit sunt foarte rezistente..... Iar stilul si materialul contactelor mult mai bune.... Link spre comentariu
mojnost Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 La 14.02.2021 la 20:12, morpheusRO a spus: Oxidate am si eu....de preferat noi Multumesc pentru oferta Erau NOS soclurile, de calitate foarte buna, nu mai sunt disponibile. Link spre comentariu
morpheusRO Postat Februarie 16, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 Multumesc tuturor Se poate inchide Link spre comentariu
Postări Recomandate