winstyle Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 Salutare! Imi trebuie manualul service al acestei boxe, daca il are cineva ... Nu il gasesc pe net. Link spre comentariu
sla Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 uite-l aici: https://remont-aud.net/load/audio/behringer/eurolive_b615d/277-1-0-54325?lRu6o_ Daca nu poti sa-l iei, da-mi o adresa de E-Mail! (fisierul are 2.7M) Link spre comentariu
winstyle Postat Februarie 10, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2021 Din pacate, nu am cont acolo ... Link spre comentariu
zsjkuki Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Buna Ce dragut incepe fraza "" imi trebuie'",formularea '' va rog frumos" este pentru fraieri. Scuze pentru of topic. Link spre comentariu
winstyle Postat Februarie 11, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2021 Tinand cont ca mai ma stie lumea pe aici, ca nu sunt nou venit ca tine, si am multumit de n ori si o voi mai face, nu cred ca este nevoie sa rog frumos colegii sa ma ajute la fiecare topic pe care il creez. Am rezolvat problema boxei. Multumesc pentru ajutor, sla! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum