bobo Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Nu inteleg cum poate fi displayul defect atata timp cat osd ul este normal. Mai sunt ceva conzi uscati sau ceva memorie pe tcon sau placa de baza cu soft alterat. Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 11, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2021 Se observă că imaginea nu este tocmai corecta, exista niște linii orizontale, regulate.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Poate fi si de la scaler Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 (editat) Pe scart sau alta sursa de semnal cum este? Demult am avut ceva asemanator,nu retin marca si model,problema era dupa tuner de fapt.Semnal slab si cam asa se manifesta. OSD OK si imagine slaba. Editat Februarie 11, 2021 de gabiz_ro Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 11, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2021 Pe scart, RCA, tuner am incercat, imaginea e la fel. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Acum 2 ore, bobo a spus: Nu inteleg cum poate fi displayul defect atata timp cat osd ul este normal. Mai sunt ceva conzi uscati sau ceva memorie pe tcon sau placa de baza cu soft alterat. la cele cu tub cum era? daca nu aveai intrerupt sau pus la masa vre-un catod,osd-ul era lacrima in mare parte,dar imaginea dezastroasa Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 (editat) 4 hours ago, legionaru said: Domnilor, am scris memoria cu binul dat de Florinel, fara nici un rezultat, nicio schimbare in funcționare... Posibil și foarte probabil, display-ul... defect! Mulțumesc pentru ajutor! Incalzeste PUTERNIC (cu uscatorul de par) toti condensatori de pe placa de baza si d-ai o "pedala", bobo are dreptate din c-urile dezbracate e defectul...la display nu te gandi sub nici-o forma..... Editat Februarie 11, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 La vestel 11ak30 sau 11ak36 era un cond electrolitic de 33 micro defect cand osd ul era bun iar imaginea intunecata.uneori acel cond lipsea de pe sasiu,era pe flyback din cate retin. Colegii cu mai multa experienta cu acest sasiu sigur isi amintesc defectul. Referitor la lcd din topic raman la parerea ca ceva conzi dezbracati de pe mb sau o memorie alterata. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Acum 1 minut, bobo a spus: La vestel 11ak30 sau 11ak36 era un cond electrolitic de 33 micro defect cand osd ul era bun iar imaginea intunecata.uneori acel cond lipsea de pe sasiu,era pe flyback din cate retin. Colegii cu mai multa experienta cu acest sasiu sigur isi amintesc defectul. Referitor la lcd din topic raman la parerea ca ceva conzi dezbracati de pe mb sau o memorie alterata. C636 Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Exact.multumesc. In ultimii 3 ani nu am reparat mai mult de 5 borcane, doar led sau lcd, in oras au cam disparut total borcanele. Daca ma uitam pe schema il identificam imediat dar sunt convins ca dl Dan a citat din memorie. Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 11, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2021 Domnilor, va spun sincer că l-am împachetat, dar, mai incerc mâine varianta cu feonul... E posibil sa fie uscați ceva dezbrăcați, are 14 ani si ceva de funcționare, e din 2006... Mai incerc o data! Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 (editat) Acum 3 ore, bobo a spus: La vestel 11ak30 sau 11ak36 era un cond electrolitic de 33 micro defect cand osd ul era bun iar imaginea intunecata.uneori acel cond lipsea de pe sasiu,era pe flyback din cate retin. Colegii cu mai multa experienta cu acest sasiu sigur isi amintesc defectul. Referitor la lcd din topic raman la parerea ca ceva conzi dezbracati de pe mb sau o memorie alterata. eu ma refeream la cele crt cu tub obosit ,nu la defectul 11ak30 Editat Februarie 11, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Acum 2 ore, bobo a spus: La vestel 11ak30 sau 11ak36 era un cond electrolitic de 33 micro defect cand osd ul era bun iar imaginea intunecata.uneori acel cond lipsea de pe sasiu,era pe flyback din cate retin. Colegii cu mai multa experienta cu acest sasiu sigur isi amintesc defectul. Referitor la lcd din topic raman la parerea ca ceva conzi dezbracati de pe mb sau o memorie alterata. Pai era normal daca scadea la cond-ul ala capacitatea sa vada intunecat ca era pe ABL Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Acum 9 ore, legionaru a spus: Se observă că imaginea nu este tocmai corecta, exista niște linii orizontale, regulate.... ce sa se observe din o poza facuta ,parca cu primul meu telefon cu camera vga,fara suparare dar nu vreau sa va jignesc telefonul,sau camera foto,fiecare cu ce are sau cei place Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 12, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2021 Am făcut poza de la 20cm de ecran, sa se observe liniile, cat despre telefon... S20, e de-ajuns! Așa se vede imaginea, nu e din telefon! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum