Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

B3 subwoofer

Vizitator Twister

Postări Recomandate

Vizitator Twister

salut fratilor, aveti careva schema/proiectul de la subul dynacord b3 planar(push&pull) as vrea sa mi-l fac cu difuzoare de la p.audio.. ce difuzoare imi recomandati si sa postati schema ..multumesc;)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

6

• adircf

6

• Mihai Cimpoeru

3

• Dj_Cc

1

Vizitator Twister

http://www.dynacord.com/wDynacord/en/produkte/detail.php?market_id=4&category_id=1&family_id=17&product_id=63Uite aici mai multe detalii despre B3 !Vrei sa-l folosesti impreuna cu satelitii aia cu c12 si pad52 ? :rolleyes:

mersi mult pentru link .. pai ma gandeam ca sateliti sa fac 2xc12 si 1x2" :smt003 ..reflex normal ..si suburi b3 ..da nu sunt lamurit cu ce difuzoare merge b3 ..difuzoare de la p.audio
Link spre comentariu

http://www.dynacord.com/wDynacord/en/produkte/detail.php?market_id=4&category_id=1&family_id=17&product_id=63Uite aici mai multe detalii despre B3 !Vrei sa-l folosesti impreuna cu satelitii aia cu c12 si pad52 ? :rolleyes:

mersi mult pentru link .. pai ma gandeam ca sateliti sa fac 2xc12 si 1x2" :smt003 ..reflex normal ..si suburi b3 ..da nu sunt lamurit cu ce difuzoare merge b3 ..difuzoare de la p.audio
Pe langa planare incepi sa strangi bani si pentru o duba ceva , ca sa le poti cara ..Pentru ce le faci ? Club? Sonorizare in aer liber ?
Link spre comentariu
Vizitator Twister

diferenta dintre un b3 si 2 planare lipite este prea mica pentru a justifica dimensiunile cretine pe care le are (1-1.5 dB)

ms nexus da mi-ar fi de folos si un proiect cu alea doua planare "lipite" ca decat ideea nu ma ajuta cu nimic;) :smt008
Link spre comentariu

diferenta dintre un b3 si 2 planare lipite este prea mica pentru a justifica dimensiunile cretine pe care le are (1-1.5 dB)

ms nexus da mi-ar fi de folos si un proiect cu alea doua planare "lipite" ca decat ideea nu ma ajuta cu nimic;) :smt008
dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista....foloseste-ti 2 secunde creieru' ca nu doare :weedman:
Link spre comentariu

Dar de ce nu faci 2 planare separate ? Tu char vrei sa cari ditai sifonieru ? Separate sunt mai usor de transportat, si la sonorizari le pui unu langa altu daca vrei sa se cupleze acustic .

Link spre comentariu
Vizitator Twister

nex, m-am gandit ca pot face doua planare de alea mai mici decat cele normale dar pe forrumu tau 80% din linkuri nu mai merg :toimonster: posteaza si tu aici proiectu pentru planarul ala mai scurt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări