Vizitator Twister Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 salut fratilor, aveti careva schema/proiectul de la subul dynacord b3 planar(push&pull) as vrea sa mi-l fac cu difuzoare de la p.audio.. ce difuzoare imi recomandati si sa postati schema ..multumesc;) Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 http://www.dynacord.com/wDynacord/en/pr ... duct_id=63 Uite aici mai multe detalii despre B3 ! Vrei sa-l folosesti impreuna cu satelitii aia cu c12 si pad52 ? :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator Twister Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 http://www.dynacord.com/wDynacord/en/produkte/detail.php?market_id=4&category_id=1&family_id=17&product_id=63Uite aici mai multe detalii despre B3 !Vrei sa-l folosesti impreuna cu satelitii aia cu c12 si pad52 ? :rolleyes:mersi mult pentru link .. pai ma gandeam ca sateliti sa fac 2xc12 si 1x2" :smt003 ..reflex normal ..si suburi b3 ..da nu sunt lamurit cu ce difuzoare merge b3 ..difuzoare de la p.audio Link spre comentariu
Vizitator Twister Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 mi-ar trebui o schema mai detaliata.. ca asta nu da toate dimensiunile... Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Poti folosi SD 18 , C 18 si WN 18 cred ca merge si HP dar depinde si de lungimea incintei. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Twister, poti lipi 2 planare clasice de 1x18B3 este aberant de mare si greu Link spre comentariu
Vizitator Twister Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Twister, poti lipi 2 planare clasice de 1x18B3 este aberant de mare si greusi nu are prrformante bune? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 diferenta dintre un b3 si 2 planare lipite este prea mica pentru a justifica dimensiunile cretine pe care le are (1-1.5 dB) Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 http://www.dynacord.com/wDynacord/en/produkte/detail.php?market_id=4&category_id=1&family_id=17&product_id=63Uite aici mai multe detalii despre B3 !Vrei sa-l folosesti impreuna cu satelitii aia cu c12 si pad52 ? :rolleyes:mersi mult pentru link .. pai ma gandeam ca sateliti sa fac 2xc12 si 1x2" :smt003 ..reflex normal ..si suburi b3 ..da nu sunt lamurit cu ce difuzoare merge b3 ..difuzoare de la p.audioPe langa planare incepi sa strangi bani si pentru o duba ceva , ca sa le poti cara ..Pentru ce le faci ? Club? Sonorizare in aer liber ? Link spre comentariu
Vizitator Twister Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 diferenta dintre un b3 si 2 planare lipite este prea mica pentru a justifica dimensiunile cretine pe care le are (1-1.5 dB)ms nexus da mi-ar fi de folos si un proiect cu alea doua planare "lipite" ca decat ideea nu ma ajuta cu nimic;) :smt008 Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 poi lipestele tu. doamne fereste nu te duce capul sa desenezi 2 planare si apoi sa calculezi lungimile? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 diferenta dintre un b3 si 2 planare lipite este prea mica pentru a justifica dimensiunile cretine pe care le are (1-1.5 dB)ms nexus da mi-ar fi de folos si un proiect cu alea doua planare "lipite" ca decat ideea nu ma ajuta cu nimic;) :smt008dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista....foloseste-ti 2 secunde creieru' ca nu doare :weedman: Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Dar de ce nu faci 2 planare separate ? Tu char vrei sa cari ditai sifonieru ? Separate sunt mai usor de transportat, si la sonorizari le pui unu langa altu daca vrei sa se cupleze acustic . Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 foloseste-ti 2 secunde creieru' ca nu doare :weedman:pe bune ca acuma eu sunt :smt046 Link spre comentariu
Vizitator Twister Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 nex, m-am gandit ca pot face doua planare de alea mai mici decat cele normale dar pe forrumu tau 80% din linkuri nu mai merg :toimonster: posteaza si tu aici proiectu pentru planarul ala mai scurt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum