elctropan Postat Februarie 11, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2021 Acum 52 minute, BRANCA a spus: Electropan.E un Zefir defect pe okazii.Poate e ce trebuie şi,poate,se poate negocia. https://www.okazii.ro/radio-zefir-7-tranzistoare-defect-a179680557 Am vorbit acolo - nu lasă la preţ, mulţumesc. Acum 34 minute, Florinel TV a spus: Eu am avut unul anul trecut defect si l-am aruncat Mai ştiti pe unde l-aţi aruncat?!?! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 L-am aruncat la tomberon, au ridicat tomberonul de anul trecut Link spre comentariu
elctropan Postat Februarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2021 Poate va găsi cineva datele de la bobinele din Zefir - pe undeva. Încă sper. Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Am caiet service pentru 631 daca te ajuta til trimet Link spre comentariu
elctropan Postat Februarie 15, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2021 Acum 21 ore, florinmar a spus: Am caiet service pentru 631 daca te ajuta til trimet Am Caietul de reparaţii de la S631T - dar nu mă ajută. Tot dl Vrânceanu şi dl Şoldan au ajutat. Dacă aveţi Caietul service, poate o fi ceva pe acolo. Numai bine. Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Ok maine il vi posta Link spre comentariu
okean Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Asteptam cu interes, ar fi o premiera ! Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 19, 2021 Partajează Postat Februarie 19, 2021 Din pacate nul pot posta din modivul Am sters din greseala stickul dar are domnul soldan Caietu dela s631 care seamana cu zefir Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum