deneinvins Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 (editat) 1. - Cumpăr bară (sîrmă, tijă sau cum s-o numi) din cupru sau alamă cu concentrație mărită de cupru, cu profil rotund, diametrul de 4 mm (dimensiune critică) și lungimea de 80 mm sau mai lungă. 2. - Cumpăr bară (tijă sau cum s-o numi) din cupru sau alamă cu concentrație mărită de cupru, cu profil dreptunghiular, cu laturile de 4x8 mm și lungimea de 80 mm sau mai lungă. Aici dimensiunile nu sînt critice, dar îmi trebuie două bucăți identice și să se poată prelucra prin frezare. Editat Februarie 10, 2021 de deneinvins Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 S-ar putea sa am eu dar pot sa va spun abia diseară dupa ce vin de la munca.... Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 Am conductor masiv din cupru cu diametrul de 3,98mm....si bara de cupru de 6 x 4mm si 10 x 2mm....izolata cu email si fibra de sticlă.... Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 10, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2021 Rezolvat ! Mulțumesc în mod deosebit userului @flomar60. Mulțumesc și userilor care mi-au scris prin MP. Rog moderatorul să șteargă acest post sau să-l mute la pubelă. Link spre comentariu
Postări Recomandate