Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montaj parchet eșuat

trasorv

Postări Recomandate

Bună seara, azi am vrut să montez parchet într-o cameră dar, deși am mai montat parchet și am cunoștințele necesare, ăsta m-a pus în dificultate și nu am reușit să montez nici măcar un rând. 

După ce m-am chinuit vreo oră încercând să îl montez, am luat o placă și am încercat să văd de ce nu se îmbină și așa am văzut că la capătul scurt cu lambă are un șanț cu o lamelă de vreo 2-3 mm din plastic pe toată lățimea plăcii, astfel că nu pot realiza clik-ul ca la celelalte tipuri de parchet, cel puțin eu nu am reușit.

Pentru cei care știți despre ce este vorba, există o procedură diferită de montaj ? Îmi pare rău că nu am făcut și o poză.....

Parchetul este acesta: https://www.dedeman.ro/braila/parchet-laminat-10-mm-oak-sedan-egger-ehl038-clasa-32/p/4018298?k=Parchet&apn=1&pn=1&idc=131&pip=0&osa=1&upf=2#

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valivoi

2

• trasorv

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări