adydep Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) Dimensiunile alea sunt,13mm X 58mm.Benzile de la elastomeri au 33mm,am scris mai sus. Contactele cablate unde calca elastomerii sunt cate 16 pe un rand: Editat Februarie 8, 2021 de adydep Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 Da asa este se potriveste exact. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Dati-mi in privat adresa,ca vad ca nu o mai gasesc. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 1 minut, adydep a spus: Dati-mi in privat adresa,ca vad ca nu o mai gasesc. Am un prieten in Bacau si poate te scutesc de mers la posta. Locuieste pe str.bradului.Il sun chiar acum. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 1 minut, mihail-cornel a spus: Am un prieten in Bacau si poate te scutesc de mers la posta. Locuieste pe str.bradului.Il sun chiar acum. Fara predare personala din cauza pandemiei,doar la posta daca vreti,altfel nu. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 OK. va trimit adresa pe pm. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 9, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2021 Se poate inchide. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate