mihail-cornel Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Cumpar un display de la un dm830b modelul din poze. Eventual aparatul cu integratul defect. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 La cat costa unul nou nu trebuie sa il mai repari, unul nou este 20lei Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 2 minute, Florinel TV a spus: La cat costa unul nou nu trebuie sa il mai repari, unul nou este 20lei Am cautat insa nu am gasit cu acest tip de display. Si in definitiv nu vreau sa renunt la el. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Numai transportul prin poştă costă jumătate din preţul unuia nou...plus că nu se deranjează nimeni să se ducă la poştă pentru atâta pocnitoare.Poate găseşti în Bucureşti pe cineva, să nu mai trimită prin poştă...eu cred că am avut din alea vreo trei defecte fie cu integratul, fie cu comutatorul uzat. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) Acum 24 minute, validae a spus: Numai transportul prin poştă costă jumătate din preţul unuia nou...plus că nu se deranjează nimeni să se ducă la poştă pentru atâta pocnitoare.Poate găseşti în Bucureşti pe cineva, să nu mai trimită prin poştă...eu cred că am avut din alea vreo trei defecte fie cu integratul, fie cu comutatorul uzat. Idea este ca vreau doar display-ul cu suportul de plastic si benzile de contact cu display-ul nu ma intereseaza aparatul in sine.Mai am 2 DM-uri ,ca cel din foto,primele tipuri originale aparute la conex. Mai am inca si bonurile si carticica cu instructiunile si schema aparatului. Cred ca acum m-am facut inteles. Editat Februarie 8, 2021 de mihail-cornel Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Mihai.Nu vreau să te dezamăgesc dar trebuie măsurate disţanţele exact între picioruşe.Cred că am vreo 3-4 caroserii din astea,model vechi, şi afişajele nu sunt interschimbabile!! Astea noi de 20 de lei sunt petarde!! Ce ai în poză,adică Aida,au fost foarte exacte.Am şi eu unul.Cred că a sărit de 20 de ani... Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 2 ore, mihail-cornel a spus: Cumpar un display de la un dm830b modelul din poze. Eventual aparatul cu integratul defect. Aveti putina rabdare până mai pe seară,am 2 defecte,trebuie sa ma uit sa vad daca au acelasi tip de display cu cel pe care-l cautati,si daca se potrivesc vi le trimit cadou fara nici o obligatie ! Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 3 minute, BRANCA a spus: Mihai.Nu vreau să te dezamăgesc dar trebuie măsurate disţanţele exact între picioruşe.Cred că am vreo 3-4 caroserii din astea,model vechi, şi afişajele nu sunt interschimbabile!! Astea noi de 20 de lei sunt petarde!! Ce ai în poză,adică Aida,au fost foarte exacte.Am şi eu unul.Cred că a sărit de 20 de ani... Ai dreptate ,nu se compara la precizie cu versiunile ulterioare plus ca au integratul pe soclu iar modelul CI este icl71106RCPL(REVERS).Pe ohmetru cu borne in scurt arata zero. Poza cred ca este edificatoare Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) Adydep.Repet.Trebuie măsurată exact distanţa între picioruşe.Altfel numai dacă ai modelul ăsta Aida. Am avut mai multe cu 4 picioruşe dar difereau la distanţele dintre ele! Editat Februarie 8, 2021 de BRANCA Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Stiu eu ce-i trebuie,doar sa ma uit. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 Acum 14 minute, BRANCA a spus: Adydep.Repet.Trebuie măsurată exact distanţa între picioruşe.Altfel numai dacă ai modelul ăsta Aida. Am avut mai multe cu 4 picioruşe dar difereau la distanţele dintre ele! 58x13mm intre piciorusele de fixare pe placa Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Unul din ele este ce va trebuie: Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) 58x13mm intre piciorusele de fixare pe placa Daca esti amabil sa dai jos display-ul sa vad cat de lungi sunt benzile de elastomer. Editat Februarie 8, 2021 de mihail-cornel Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 33mm fiecare Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) Daca si benzile de elastomer au 45mm este ok. Editat Februarie 8, 2021 de mihail-cornel Link spre comentariu
Postări Recomandate