bestibest Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 va salut cu respect,am o dilema,imi doresc sa achizitionez o antena cb mai exact,un Sirio Turbo Blue Line PL dar s ar putea mai mult ca sigur sa intampin o problema si anume la infiletarea iei, problema este in a o fixa cum trebuie,avand tot timpul tendinta sa cada,adica sa nu mai stea pe verticala,ea se normal se regleaza pe verticala cat si pe orizontala,ma refer la unghi de 90° ce ma gandeam,daca o voi suda pe marginile sferei care "culiseaza" sa zic...ii va afecta din propagare sau intr un cuvant,o voi strica?! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Nu afectează nimic dacă în loc de înşurubare o sudezi.Ai grijă să nu topeşti altceva pe lângă ea... Link spre comentariu
bestibest Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 am intzeles,oricum este o problema la antenele seriei' Sirio Turbo cred,cele cu sfera,si probabil ca "adaptarea" asta va rezolva o parte din ele sau daca cunoasteti problema in sine si este vre o alta cale de rezolvare va rog sa ne-o' comunicati presupunand ca mai sunt alti multi ca mine care iau rasp ca pe o gura de aer,oricum va multumesc frumos! Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Daca nu ati cumparat-o luati alta antena ,fara articulatie si care isi face treaba asa cunm trebuie ! Link spre comentariu
bestibest Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 inca nu am cumparat o,urmeaza,dar am intzeles aluzia,multumesc frumos pentru idee Link spre comentariu
t0rquemada Postat Februarie 9, 2021 Partajează Postat Februarie 9, 2021 "Articulația" aia cu sferă se poate demonta la nevoie, pe termen lung (peste 10 ani) antena menționată + baza de 160mm = o antenă fixă Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum