pop_ady44 Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Va salut Sunt interesat de o interfata, pentru a putea conecta o remorca auto ,pe masinile care au semnalizare bec ars. Ce vreau eu se gasesc in comert dar la preturi mari si fiabilitate O barat. As vre sa fie cu mosfet sa sa fie cat mai miniaturizata. Ce trebuie sa faca? La primirea semnalului(12 volt)sa deschida circuitul spre becul de pe remorca. teoretic sunt 13 fire 10 comenzi Deci ar trebui 10 astfel de etajeindependente. mai multe detali stabilim cu cel care se incumeta sa proiecteze o schema si un pdf cu cablajul. Acuma am ceva cu relee dar ma cam supara ca mai face probleme 9. Toata treaba o sa fie contra cost cu conditia sa nu fie mai scump decat unu din comert. Link spre comentariu
costy Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 spune si pretul jucariei de pe piata Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 7, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2021 (editat) Hh depinde ce vrei sa faca . Variaza intre 200si500lei poate fi si 200 euro. Eu nu vreau o executie fizica numai proiectare ca fizic il execut eu. Editat Februarie 7, 2021 de pop_ady44 Link spre comentariu
Faker Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Quasar electronics care fac si module pt remorci au postate si unele scheme la ei pe site. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 Am cautat . Nu au scheme la ce vreau eu . Inca mai caut, pe cineva dispus contra cost, sa faca un Pdf ,cu schema si cablajul unui astfel de modul. Link spre comentariu
Faker Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) Sapt trecuta am facut instalatia la mb sprinter din 2013. Am ceva scheme care au fost in cutie, daca vreti o sa le pun aici, poate intereseaza si pe altii. Trebuie legata la can ul masinii si activata cu testerul. Altfel nu merge nimic, majoritatea comenzilor se fac in pwm si cu tensiuni variabile. Spune ti pe ce masina vreti sa montati, eu am recuperat in mare parte schemele de montaj. Editat Februarie 8, 2021 de Faker Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) Pe un Ford Galaxy2004. Un golf 4 2003. Ambele au comenzile clasice cu fire pentru festecare functie. Ambele au defectare bec ars si daca pui sarcina mai mare face tot felurile de prostioare. Editat Februarie 8, 2021 de pop_ady44 Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 10, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2021 Nu se incumeta nimeni? Link spre comentariu
Faker Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 (editat) Sigur la golf4 poti pune sarcina mai mare ca nu are nimic. G4 nu are centrala lumini, e monitorizata doar faza scurta si luminile de la frana. Si la galaxy cred ca tot asa este, e sasiu ca pe sharan, care iarasi nu are centrala de lumini. Asa ca niciunul din ele nu face prostioare. Editat Februarie 10, 2021 de Faker Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 10, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2021 Am incercat . Golful 4 momentan are o interfata westfalia ”semidefecta„ pe motiv ca nu vrea sa aprinda becurile pe frana care le aprinde un releu.(deci tot ok dar.......parca as face mai frumos) Ford are verificare bec ars pe toate firele si daca becul de pe aripa fata (semnalizare)e ars semnalizeaza in bord. Nu ma risc sa fac ceva pe instalatie . Link spre comentariu
Faker Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 Dupa cum ziceam, ambele masini sint fara centrale de lumini. Iti semnalizeaza doar bec ars, nici macar nu specifica care si unde. Modulul ala cu nr 393 ((Gluh Lampe Control) functioneaza cu punere la masa. Se intrerupe filamentul becului si iti apare un martor aprins in bord. Dar..nu stie de consum, tu poti pune de ex pe faza scurta 10 becuri, cat te tin firele. Dar le va aprinde, modulul ala nu stie de consum. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 10, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2021 Ok O sa incerc. multumesc. Dar tot imi trebuie acea separare. Fara suparare . Link spre comentariu
mannx Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 Încearcă cu relele reed ca senzor de curent. Găsești sugestii pe net. E simplu de implementat. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 inca de actualitate Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 13, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2022 Reinvii subiectul. Am facut interfata cu relee, merge super ok, dar este stresanta ,toata ziua clic clic . Am pus-o intrun fonoabsorbant dar tot ma streseaza. Asa ca am decis sa o fac cu mosfet . In consecinta caut un doritor sa imi proiecteze contracost interfata. multumesc anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum