Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condiții extindere rețea de gaze naturale !

Postări Recomandate

În general ne dorim să evoluăm, iar pentru mediul rural gazele, canalizarea și asfaltul sunt priorități. Zilele astea, dinspre primărie, am aflat o informație conform căreia la noi în comună nu se vor băga gaze niciodată pentru că nu sunt 1800 de solicitări. Nici nu ar putea fi având în vedere că sunt probabil aprox. 1000 de case în comună (3000+ locuitori). Să fie posibil așa ceva sau edilii s-au săturat să-i bată lumea la cap și inventează ? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

X_Dadu.Ăştia n-au bani nici să bage în oraşe,darmite la ţară!Numai să aveţi noroc să fiţi aproape de magistrala de gaz şi să fie fonduri.

Cred că dacă aţi finanţa singuri reţeaua s-ar putea băga.Cu ordinul actual că gazul s-ar introduce gratuit nu prea văd vreo firmă interesată să facă investiţii de genul ăsta...

La problema voastră ar trebui să contactaţi direct administratorul magistralei din zonă.Să vedeţi ce şi cum...

Link spre comentariu

Dacă nu există nici măcar proiect, aveți de așteptat până la ... sf. Așteaptă! 

La noi în urbe (culmea, aproape de Centura București și conductă de gaze tot aproape) există proiectul de 6 ani dar nici acum n-au demarat lucrările. Fonduri au fost, s-a asfaltat și ultima uliță, iluminare stradală ca la oraș, podiști de beton la porți, etc.

Dar gaz ... oha! lumea se descurcă tot cu butelia schimbată la centru ori încărcată la stațiile GPL din apropiere.

Sfatul meu e să adoptați un rezervor de butan-gaz în curte.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări