Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung S24C350 dungi verticale

thebluefox

Postări Recomandate

Salutare! Am un Samsung S24C350 cu dungi pe ecran:

DkXlFijl.jpg

QKXVHJCl.jpg

Partea electronică, mai puțin cea care ține de display arată așa:

LGwIJvyl.jpg

La o primă vedere totul pare normal, în partea de intrare am măsurat 14 V, pe placă tensiunile par normale, iar la punctele de test de sus am 1 V și ceva la fiecare dintre ele.

Pe partea cu display-ul am măsurat 5 V la intrare. Celelalte puncte de test nu mă ajută, fiindcă nu știu cât ar trebui să am în realitate.

Ce credeți, display defect sau probleme la T-CON?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• thebluefox

2

• dan cod

1

• Florinel TV

1

• virgilreut

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am uitat să fac poze cu ecranul oprit, dar nu se văd urme că ar fi fisurat, eventual scot ecranul din carcasa metalică să mă uit în spatele lui.

O să încerc să anulez anumite semnale pe ribbon să văd dacă se mai rezolvă ceva. Dar oricum, am dat 30 de lei pe el, cu tot cu încărcătorul original.

Link spre comentariu

Dupa cum vad eu in poze ar fi sticla de la display fisursata fie in mijloc sau in unul din colturi si din aceast caz si dungile pe imagine, scoate rama si uitate atent la sticla in cele 4 colturi sa vezi daca are fisura 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări