thebluefox Postat Februarie 6, 2021 Partajează Postat Februarie 6, 2021 Salutare! Am un Samsung S24C350 cu dungi pe ecran: Partea electronică, mai puțin cea care ține de display arată așa: La o primă vedere totul pare normal, în partea de intrare am măsurat 14 V, pe placă tensiunile par normale, iar la punctele de test de sus am 1 V și ceva la fiecare dintre ele. Pe partea cu display-ul am măsurat 5 V la intrare. Celelalte puncte de test nu mă ajută, fiindcă nu știu cât ar trebui să am în realitate. Ce credeți, display defect sau probleme la T-CON? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2021 Partajează Postat Februarie 6, 2021 Eu zic display. Link spre comentariu
virgilreut Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Display-ul pare putin lovit partea de jos central... Link spre comentariu
thebluefox Postat Februarie 7, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2021 Am uitat să fac poze cu ecranul oprit, dar nu se văd urme că ar fi fisurat, eventual scot ecranul din carcasa metalică să mă uit în spatele lui. O să încerc să anulez anumite semnale pe ribbon să văd dacă se mai rezolvă ceva. Dar oricum, am dat 30 de lei pe el, cu tot cu încărcătorul original. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Dupa cum vad eu in poze ar fi sticla de la display fisursata fie in mijloc sau in unul din colturi si din aceast caz si dungile pe imagine, scoate rama si uitate atent la sticla in cele 4 colturi sa vezi daca are fisura Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum