Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand AMC-uri si diverse electrice/electronice

cristal

Postări Recomandate

Osciloscopul este perfect functional si se vinde fara sonde. Cablul de alimentare inclus (gen calculator).

Prefer predare personala pentru verificarea functionalitatii.  In caz de expediere in tara, asigur ambalare solida.

Expedierea se va face cu FanCourier, plata la primirea coletului.

Alte detalii pe MP.

zj7936x.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristal

10

• vio2007

1

• terciziu

1

• mac01

1

Top autori în acest subiect

Cand lucram la IIRUC , am primit unul fix identic ,nou , in dotare , mi-a placut foarte mult sa lucrez cu el.Daca n-as avea 3 osciloscoape l-as lua.....

Tot asa multumit am fost si de generatorul ZPFM-3 ......tot vanez, poate odata gasesc unul la pret avantajos....

f1d9e3884dd58c1e4a5ad0e715a2

Link spre comentariu
Acum 2 ore, cristal a spus:

Aparatul revine la vanzare.

Ha ha... sper ca nu l-a vrut pe bani putini ca ulterior sa il dea la topit sperand ca va scoate metalele pretioase din el...

Free up!

P.S. Pentru cine il va cumpara se mai gaseste pe olx la un anumit user din iasi un tub de rezerva.

Link spre comentariu
La 09.02.2021 la 13:24, Усилитель a spus:

Cand lucram la IIRUC , am primit unul fix identic ,nou , in dotare , mi-a placut foarte mult sa lucrez cu el.Daca n-as avea 3 osciloscoape l-as lua.....

Tot asa multumit am fost si de generatorul ZPFM-3 ......tot vanez, poate odata gasesc unul la pret avantajos....

f1d9e3884dd58c1e4a5ad0e715a2

Care ar fi pretul avantajos? Putem discuta pe PM. 

Link spre comentariu

Pentru @dan cod

Propuneti Dvs. un pret.

Se mai adauga:

2. Osciloscop polonez DT6620. Perfect functional, cablu de alimentare, fara sonde.

Pret 600 lei fara transport.

Pentru mai multe informatii, poze, filmulete,etc, lasati o adresa de mail pe MP. 

Prefer predare personala pentru probe. Trimit si cu FanCourier cu plata la primirea coletului.

npNQzzr.jpg

3. Numarator universal E 0206. Estetic/functional-9/10. Masoara pana la 83 MHz.

Pret 250 lei.

pFH7NT5.jpg

4. Clamp-metru 266C. Nou, tipla pe ecran, cu cose masura, sonda termocuplu K, husa de protectie.  Pret 150 lei.

JaXdTdM.jpg

5. Punte RLC IEMI E0711. 

Perfect functionala, completa, inclusiv ultima placa de comunicatie cu magistrala RS.

Pret 250 lei.

K5071Oe.jpg

Vor urma si altele.

Rog un moderator sa modifice titlul in "Vanzari AMC-uri si alte electrice si electronice".

Multumesc.

Editat de cristal
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări