legionaru Postat Februarie 6, 2021 Partajează Postat Februarie 6, 2021 Circuit audio dintr-o boxa portabila, smd, 2x5 pini... S-ar putea adapta pam8403, dar puterea e mult mai mica, 3w in loc de 11w cat scoate asta... Poate găsim pe undeva.... Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 6, 2021 Partajează Postat Februarie 6, 2021 poate incape unul Kit amplificator clasa D 2x10W PAM8610 Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 7, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2021 Am tot căutat, dar se pare că nu există decât pe site-uri străine, am alt model de boxa cu partea de charge defecta, o sa decupez audio și să-l adaptez la asta.... Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 https://www.optimusdigital.ro/ro/audio-amplificatoare-audio/2176-modul-amplificator-audio-2x15-w-pam8610-hd.html Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 7, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2021 Am modulul asta pe stoc, pentru așa ceva, știut fiind faptul că la noi nu se prea găsesc finali audio pentru boxe, dar la asta tensiunea de alimentare e de cca 4v din doua celule 18650, in paralel, și caut o adaptare a etajului final, nu și a părții de alimentare.... Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2021 Am făcut modificarea cu pam8406, 2x5w, o ieșire pe difuzorul de bass, cealaltă pe tweeter; când a văzut clientul cum se aude, a fost foarte mulțumit; câteva module de diverse puteri și alimentări, sunt utile in atelier, mai ales pentru boxele astea portabile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum